Bakan Kacır, Renault CEO'su ile bir araya geldi! Yatırımlar ve gelecek planları değerlendirildi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Burak Dağlıoğlu, Renault Grup Global CEO'su Luca de Meo ile İstanbul'da bir araya geldi. "Türkiye, yatırımcılar için fırsatlar sunmaya devam edecek" diyen Bakan Kacır, görüşmede şirketin yatırımlarını ve gelecek planlarını ve yeni teknolojiler için Türkiye'de atılacak adımları değerlendirdiklerini söyledi.

Bakan Kacır, Renault CEO'su ile bir araya geldi! Yatırımlar ve gelecek planları değerlendirildi
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır Renault Grup Global CEO'su Luca de Meo ile İstanbul'da bir araya geldi. X hesabı üzerinden görüşmeye ilişkin paylaşımda bulunan Kacır, 'Türkiye, yatırımcılar için fırsatlar sunmaya devam edecek' dedi.

'TÜRKİYE, YATIRIMCILAR İÇİN FIRSATLAR SUNMAYA DEVAM EDECEK'

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Burak Dağlıoğlu, Renault Grup Global CEO'su Luca de Meo ile İstanbul'da bir araya geldi.

Bakan Kacır, görüşmeye ilişkin X hesabı üzerinden, 'Şirketin ülkemizdeki yatırımlarını ve gelecek planlarını, yeni teknolojiler için Türkiye'de atacağımız adımları değerlendirdik. Türkiye, yatırımcılar için fırsatlar sunmaya devam edecek' açıklamasında bulundu.