18 Yasindaki Gencin Öldürüldügü Kavgada 4 Süpheli Adliyeye Sevk Edildi

Sakarya’nin Hendek ilçesinde kiz meselesi sebebi ile çiktigi iddia edilen ve 18 yasindaki gencin hayatini kaybettigi, 3 kisinin de yaralandigi biçakli kavgada gözaltina alinan 4 kisi adliyeye sevk edildi.

18 Yasindaki Gencin Öldürüldügü Kavgada 4 Süpheli Adliyeye Sevk Edildi
10 Temmuz Çarsamba günü gece saatlerinde meydana gelen olayda kiz meselesi sebebiyle çiktigi ileri süren kavgada iki grup birbirine girdi. Mehmet Ali Dertli (18), A.Y. (18), A.C.D. (17), E.Ü. (18), E.D. (18) ile A.T. (16) ve N.S. (16) isimli iki kizin da karistigi kavgada biçaklar çekildi. 2’si kiz olmak üzere toplam 7 gencin karistigi biçakli kavgada Mehmet Ali Dertli, A.Y., A.C.D. ve E.Ü. yaralandi. Yaralilar, saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan hastaneye kaldirildi. Yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybeden 18 yasindaki Mehmet Ali Dertli, dün son yolculuguna ugurlandi.

Olay sonrasi gözaltina alinan N.S., A.T., E.D. ve E.Ü., emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Kavgada yaralanan A.C.D. ile A.Y.’nin ise hastanedeki tedavilerinin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA