15 Temmuz'da Sakarya'da Belediye Otobüsleri Ücretsiz Olacak

Sakarya Büyüksehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde belediye otobüs seferlerinin ücretsiz olacagini açikladi.

15 Temmuz'da Sakarya'da Belediye Otobüsleri Ücretsiz Olacak
Sakarya Büyüksehir Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde belediye otobüs seferlerinin ücretsiz olacagini açikladi.

Yapilan açiklamaya göre Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde vatandaslar ücretsiz bir sekilde belediye otobüsleriyle seyahat edebilecek. Ayrica o gün Demokrasi Meydani’nda düzenlenecek etkinliklere de vatandaslar belediye otobüsleriyle ulasim saglayabilecek.

Büyüksehir Belediyesi’nden yapilan açiklamada, “Milletimizin kahramanlik destani yazdigi, gözünü dahi kirpmadan meydanlara kostugu o gecenin üzerinden 8 yil geçti. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde belediye otobüslerimizle ulasimlar ücretsiz olacak. Demokrasi Meydani’nda sehitlerimizi yâd edecek, milletimizin zafer bulusmasi için yine meydanlarda olacagiz. Sehrin dört bir yanindan gelecek olan vatandaslarimiz için belediye otobüslerimiz gün boyu ücretsiz hizmet sunacak. Tüm Sakarya’yi Demokrasi Meydani’na bekliyoruz” denildi.
Kaynak: İHA