Uyusturucuyu Tüy Toplama Aparatinin Içerisine Gizlemisler

Sakarya’da jandarma ekiplerince uyusturucu ve kaçakçilik ile mücadele çerçevesinde Ferizli, Karasu, Akyazi ve Hendek ilçelerinde gerçeklestirilen operasyonlarda 2 sahis tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yapilan operasyonlarda uyusturucunun gizlendigi yer ise hayrete düsürdü.

Uyusturucuyu Tüy Toplama Aparatinin Içerisine Gizlemisler
Sakarya Il Jandarma Komutanligi sorumluluk bölgesinde uyusturucu ve kaçakçilik ile mücadele operasyonlari sürüyor. Bu çerçevede jandarma ekiplerince 9-10 Temmuz tarihlerinde Karasu, Hendek, Ferizli ve Akyazi ilçelerinde Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde 7 süphelinin ev ve eklentileri ile is yerlerine operasyonlar düzenlendi.

Gerçeklestirilen operasyonlarda; 1 adet makinali tabanca, 250 adet kalasnikof fisegi, 3 adet ruhsatsiz tabanca, 1 adet ruhsatsiz av tüfegi, 1 adet havali tüfek, 6 adet sarjör, 177 adet 9 mm çapinda fisek, 112 adet 7.65 mm çapinda fisek, 250 gram bonzai, 300 ML. Sivi amfetamin, 140 gram metamfetamin, 148 kök kenevir bitkisi, bin 600 gram kubar esrar, 10 gram kati amfetamin, 2 adet hassas terazi ve 8 adet uyusturucu kullanma aparati ele geçirildi. Yakalanan sahislardan 2’si sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, operasyon esnasinda uyusturucunun tüy toplama aparatinin içerisine gizlendigi yerler de dikkatlerden kaçmadi.
Kaynak: İHA