TOBB Kütahya OSB MTAL'de Protokol Yürütme Kurulu Toplantisi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Kütahya Organize Sanayi (OSB) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTL) Protokol Yürütme Kurulu toplantisi gerçeklestirildi.

TOBB Kütahya OSB MTAL'de Protokol Yürütme Kurulu Toplantisi
Kütahya l Milli Egitim Müdürlügü ile Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskanligi arasinda 2020 yilinda imzalanan mesleki egitim isbirligi protokolü çerçevesinde düzenlenen Protokol Yürütme Kurulu (PYK) toplantisi yapildi.

Toplantiya Il Milli Egitim Müdürü Hasan Basyigit, Sube Müdürü Rahime Esen, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani Tolga Eskioglu, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odasi (KUTSO) Yönetim Kurulu Baskan Vekili Emin Yüce ve Okul Müdürü Ali Kesgin katildi.

Toplantinin gündeminde, önceki PYK toplantisinin degerlendirilmesi ve 2023-2024 ögretim yilinin degerlendirilmesi gibi konular yer aldi. Katilimcilar, mesleki egitimin kalitesini artirmak ve sanayi ile egitim arasindaki isbirligini güçlendirmek amaciyla atilacak adimlari masaya yatirdilar.

Toplantida, ayrica, mesleki ve teknik egitimin bölgedeki sanayi ihtiyaçlarina daha iyi cevap verebilmesi için yapilmasi gerekenler ve gelecege yönelik projeler de ele alindi. Toplantinin sonunda, isbirliginin devamliligi ve gelistirilmesi için tüm taraflarin üzerine düsen görevleri yerine getirme kararliligi vurgulandi.
Kaynak: İHA