Kütahya Spor Lisesi'ne Giris Yetenek Sinavi Tamamlandi

Kütahya’da egitim kalitesini artirmak ve genç yetenekleri desteklemek amaciyla faaliyetlerini sürdüren Kütahya Spor Lisesi’nde, 2024-2025 egitim ögretim yili için düzenlenen yetenek sinavinin tamamladigi bildirildi.

Kütahya Spor Lisesi'ne Giris Yetenek Sinavi Tamamlandi
30 Haziran - 9 Temmuz tarihleri arasinda gerçeklesen sinavlarin son gününe, Il Milli Egitim Müdürü Hasan Basyigit ve Sube Müdürü Irfan Kanik da katildi. Bu yil 120 kontenjanla ögrenci alacak olan Kütahya Spor Lisesi’nin yetenek sinavina toplam 239 basvuru yapildi. Basvurular arasindan 190 ögrenci sinavlara katilarak yeteneklerini sergiledi. Ögrenciler, spor alanindaki yeteneklerini göstermeye çalisirken, okul yönetimi ve ögretmenler de sinav sürecini titizlikle takip etti.

Il Milli Egitim Müdürü Hasan Basyigit, sinavin ardindan yaptigi açiklamada, genç sporcularin gösterdigi performanstan memnuniyet duydugunu belirtti.

Basyigit, "Gençlerimizin spor alanindaki yeteneklerini kesfetmek ve onlari desteklemek bizim için büyük bir gurur kaynagi. Kütahya Spor Lisesi, yetenekli ögrencilerimize en iyi egitimi vermek için çalismalarini sürdürecek" dedi.

Yetenek sinavini basariyla tamamlayan ögrenciler, Kütahya Spor Lisesi’nde egitimlerine baslayarak spor kariyerlerine ilk adimlarini atacaklar” dedi.

Kaynak: İHA