Gediz Tarhana Festivalinde Vatandaslar Konserlere Doyacak

Kütahya’nin Gediz ilçesinde bu sene 20.si düzenlenecek olan Geleneksel Tarhana Festivaline sayili günler kala halk konseri verecek olan sanatçilar da netlesti.

Gediz Tarhana Festivalinde Vatandaslar Konserlere Doyacak
Gedizliler tarafindan her sene büyük bir heyecanla beklenen Tarhana Festivali için geri sayim baslandi. Bu kapsamda Belediye tarafindan gerekli hazirliklar yapilirken konser verecek olan sanatçilar da belirlendi.

Festival boyunca farkli günlerde ünlü sanatçilarin disinda yerel sanatçilar da Gedizliler ile bulusarak konser verecekler.

21-28 Temmuz arasinda 20.si düzenlenecek olan festivalde ilk olarak 21 Temmuz Pazar günü Ali Kinik sahne alacak. 23 Temmuz Sali günü Aydilge, 26 Temmuz Cuma Ayse Dinçer, 27 Temmuz Cumartesi günü büyük Usta Coskun Sabah ve festivalin son günü olan 28 Temmuz Pazar günü ise Zara konser verecek.

Festival boyunca ünlü sanatçilari vatandaslarla bulusturacaklarini belirten Belediye Baskani Necdet Akel, “Festivalde ünlü sanatçilarin disinda ilçemizin yerel sesleri de vatandaslarimizla birlikte olacaklar. Dolu dolu konser programlari hazirlandi. Emegi geçen mesai arkadaslarima tesekkür ediyorum. Insallah kazasiz belasiz festivalimizi gerçeklestirecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA