Engelsiz Yürekler Bu Kurs Sayesinde 6 Haftada Yüzmeyi Ögrenecek

Sakarya Büyüksehir Belediyesi SGM’de yaz kursunda yüzme aktivitesi baslatarak ‘engelsiz yüreklerin’ yüzünde gülümseme oldu. Ögrenciler uzman egitmenler esliginde 6 hafta boyunca yüzme ögrenecek.

Engelsiz Yürekler Bu Kurs Sayesinde 6 Haftada Yüzmeyi Ögrenecek
Sakarya Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi Engelli Hizmetleri Sube Müdürlügü, sehirde yasayan engelsiz yüreklerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Sosyal Gelisim Merkezi’nde (SGM) Engelsiz Yaz Okulu’na katilan engelli bireyler eglenirken ögreniyor, sosyal yasamin her zaman merkezinde yer aliyor. Aileleri ve egitimcilerle birlikte sanati, kültürü ve sosyal yasantiyi ögrenen ögrenciler hiç bilmedikleri yeteneklerini burada kesfediyor.

Son olarak Erenler Gençlik Merkezi Yüzme Havuzu’nda yüzlerde tebessüm olan, eglenceyle geçen bir yüzme atkivitesi yapildi. Programin ilk dersi renkli görüntülere sahne oldu, ögrencilerin mutlulugu ise yüzlerinden okundu. Alaninda uzman egiticiler, etkinlige katilanlara yüzme dersi verdi. SGM’den verilen bilgiye göre yüzme kursu 6 hafta boyunca devam edecek. Egitmenler engellilere her hafta farkli bir alanda ders vererek, program sonunda yüzmeyi ögretecek. SGM’den yapilan açiklamada, “Sosyal Gelisim Merkezi çatisi altinda artik geleneksel hale gelen ‘Engelsiz Yaz Okulu’ kurslarimiz son hiz devam ediyor. Yilin her döneminde zamanlarini iyi geçirmesini sagliyoruz. Fiziksel gelisimlerini olumlu yönde etkileyen yüzme kursumuz 6 hafta sürecek. Her birine iyi eglenceler ve ögrenmeler diliyoruz” denildi.
Kaynak: İHA