Baskan Soykan Açiklamasi 'Durmak Yok Hizmete Devam'

Yahyali Baglanti Yolu Projesi alaninda incelemelerde bulunan Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, “30 yildir ilçemizin gündeminde olan Yahyali Baglanti Yolu Projemizde çalismalarimiz araliksiz sekilde devam ediyor. Akyazi’nin yarinlari için çok çalismaya devam ediyoruz, durmak yok hizmete devam” dedi.

Baskan Soykan Açiklamasi 'Durmak Yok Hizmete Devam'
Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, çalismalari devam eden Yahyali Baglanti Yolu Projesi’nde incelemelerde bulundu. Baskan Yardimcisi Yilmaz Tasdelen ve yüklenici firma yetkilileri ile yolu inceleyen Baskan Soykan, 20 metre genislikte ve 3 kilometre uzunluktaki yolda dolgu çalismalarinin tamamlandigini ve malzeme serme islemlerinin sürdügünü ifade etti.

Yahyali Baglanti Yolu’nun 30 yildir Akyazi’nin gündeminde oldugunu ancak hayata geçirilemedigini ifade eden Baskan Soykan, “Akyazi’da yapilamayanlari yapmaya devam ediyoruz. Ilçemizin yeni girisi olacak olan projemizde kamulastirmalarin ardindan zemin dolgu çalismalarini da tamamladik. Simdi yolun üzerine ince malzeme serim çalismalarina devam ediyoruz. Bu çalismalari da kisa süre içerisinde tamamlayacagiz. Sonrasinda da asfalt çalismalari için Ulastirma ve Altyapi Bakanligimizla görüsecegiz. Insallah en kisa süre bu yolu ilçemize kazandiracagiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA