'Babamin Damadi' Filminin Oyuncu Kadrosu Netlesti Açiklamasi Mus'ta Romantik Komedi Rüzgari

Mus’un dogal güzellikleri ve kültürel zenginlikleri esliginde çekilecek olan “Babamin Damadi” filmi için yapimci, yönetmen ve teknik ekibi kente gelerek set alanlarini belirledi.

'Babamin Damadi' Filminin Oyuncu Kadrosu Netlesti Açiklamasi Mus'ta Romantik Komedi Rüzgari
Mus’ta 25 Temmuz’da sete çikmasi planlanan romantik komedi türündeki "Babamin Damadi" adli sinema filminin oyuncu kadrosu netlesti. Yönetmen koltugunda ünlü isim A. Taner Elhan’in oturdugu film, eglenceli senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Yilmaz Erdogan’in “Inci Taneleri” dizisinin Nehir’i Sera Kutlubey, yaz sezonunda “Babamin Damadi” filmi için kamera karsisina geçecek. “Babamin Damadi” filmi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. A.Taner Elhan’in yönetmen koltuguna oturacagi filmin yapimciligini Firat Erez üstleniyor. 25 Temmuz’da Mus’ta sete çikacak olan filmin basrol karakterleri Dicle ve Firat’a Sera Kutlubey ile Mustafa Mert Koç oynayacak. Romantik komedi türündeki filmi Dicle’nin babasi Bedri’ye Turgut Tunçalp, Dicle’nin annesi Zeynep’e Nilüfer Açikalin hayat verecek. Oyuncu kimligiyle de çok begenilen ünlü yorumcu Yesim Salkim filmde Serpil karakteriyle Firat’in (Mustafa Mert Koç) annesini oynayacak. “Babamin Damadi” filmin de “Ölün Bizi Ayirana Dek” adli tiyatro oyununda kari kocayi canlandiran Ebru Cündübeyoglu ile Hakan Yilmaz’in tekrar ayni projede yer alacak. Neriman ve Kadri karakterlerine hayat verecek olan ikili Özgün Çoban’in canlandiracagi Serhat’in anne ve babasi olarak seyirci karsisina çikacak. Bir asiret kizinin etkileyici hikâyesini beyazperdeye tasiyacak olan filmin oyuncu seçimini Özlem Gülbir yapti.

Mus’un dogal güzellikleri ve huzur dolu atmosferinin film için mükemmel bir arka plan olusturdugunu söyleyen Yönetmen Elhan, "Biz film çekmeden önce ön hazirlik yapiyoruz. Buraya da ön hazirlik ekibiyle geldik. Iste görüntü yönetmeni, yardimci yönetmen, yapim ekibi, sanat ekibi, kostüm ekibi hep birlikte geldik. 3-4 gün kalacagiz. Onlara daha önce gezdigimiz, yalniz geldigimde gezip görüp begendigim mekânlari gösteriyoruz. Iste burasi da onlardan biri. Burada baya bir gün boyu sahne çekecegiz. Filmin en romantik sahnelerini burada, bu atmosferde kanyon da çekilecek. Filme çok katkisi olacagini düsünüyorum. Dolayisiyla Mus’a da katkisi olacak. Yani Mus’ta böyle bir yer oldugunu bütün dünya seyredecek. Yani bu kanyon bence baya degerli bir kanyon. Filmle ilgili hazirliklar da bitti, bitecek. 25 Temmuz’un haftasinda filme motor demeyi planliyoruz. Oyuncularimiz belli. Oyuncu listemiz belli oldu” dedi.

Filmin yapimciligini üstlenen Firat Erez ise çekimlerin önümüzdeki günlerde baslamasinin planlandigini ifade ederek, “Daha önce de geldigimizde söyledigimiz gibi, Mus’a deger katacak bu proje. Aslinda sosyolojik bir is. Romantik komedi olarak yayinliyoruz ama gerçekten sosyolojik bir is. Gün yüzüne çikmamis Mus’un güzelliklerini, buradaki kültürel degerleri, buradaki insanligi dünyaya tanitabilmek için böyle bir sinema filmimiz var. Hikâyemiz de bu cografyaya uygun oldugu için isin güzel olacagini düsünüyoruz. O sebeple hazirligimizi tamamlaninca güzel olacak” seklinde konustu.

Kaynak: İHA