Akasya Açik Hava Sinemasi Basliyor

Bu yil 10’uncu yilini kutlayan Akasya Alisveris Merkezi, geleneksel Açik Hava Sinemasi aksamlarina start veriyor. 17 Temmuz-11 Eylül tarihleri arasinda Retro Lunapark’ta gerçeklesecek olan Açik Hava Sinemasi gösterimleri, sinemaseverleri yildizlarin altinda bulusturuyor.

Akasya Açik Hava Sinemasi Basliyor


Akasya Alisveris Merkezi, 10’uncu yilini misafirleriyle beraber kutluyor. 10’uncu yil kapsaminda sene sonuna dek sürecek birbirinden renkli etkinliklere ev sahipligi yapacak olan Akasya’da geleneksel hale gelen Açik Hava Sinemasi aksamlari Togg sponsorlugunda basliyor.

Tüm gösterimler ücretsiz

17 Temmuz ile 11 Eylül tarihleri arasinda çarsamba ve cumartesi günleri saat 21.00’de Retro Lunapark’ta gerçeklestirilecek olan Açik Hava Sinemasi gösterimleri, sinemaseverleri güzel bir atmosferde bulusturacak. Tüm gösterimler ücretsiz olarak izlenebilecek.

Sinemanin efsaneleri Akasya’da

Açik Hava Sinemasi aksamlarinda, birbirinden etkileyici filmler beyaz perdede yerini alacak. Açik Hava Sinemasi aksamlari, bilim-kurgu ve aksiyon tutkunlarinin favorisi, basrolünde Bruce Willis’in yer aldigi ‘Besinci Element’ filmiyle 17 Temmuz’da baslayacak. Bilim-kurgu türünün en çok konusulan filmlerinden ‘Dune: Çöl Gezegeni Bölüm Iki’, 20 Temmuz’da izleyicileri uzak gezegenlere götürecek. Sinema dünyasinin kült yapimlarindan ‘Leon: Sevginin Gücü’, 14 Agustos’ta AVM’de nostalji rüzgarlari estirecek.

Ünlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve tarihin en önemli buluslarindan elektrik ampulünün icadini konu alan ‘Elektrik Savaslari’, 17 Agustos’ta sinemaseverleri zamanda yolculuga çikaracak. Kurtulus Savasi’na giden süreci Mustafa Kemal Atatürk’ün gözünden anlatan, Aras Bulut Iynemli’nin basrolde oldugu ‘Atatürk 1881-1919’ ise 24 Agustos’ta AVM’de sinemaseverlerle bulusacak.

Gösterim programi ve etkinlik detaylari hakkinda daha fazla bilgiye AVM’nin resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarindan ulasildigi belirtildi.

Etkinlik programi söyle açiklandi:

17 Temmuz Çarsamba: Fifth Element / Besinci Element

20 Temmuz Cumartesi: Dune: Part Two / Dune: Çöl Gezegeni Bölüm Iki

24 Temmuz Çarsamba: The New Toy / Özel Bir Hediye

27 Temmuz Cumartesi: Asterix & Obelix: The Middle Kingdom / Asteriks ve Oburiks: Orta Krallik

31 Temmuz Çarsamba: Frances Ha

3 Agustos Cumartesi: La Belle Époque / Yeni Bastan

7 Agustos Çarsamba: The Teachers’ Lounge / Ögretmenler Odasi

10 Agustos Cumartesi: The Amazing Maurice / Muhtesem Kedi Maurice

14 Agustos Çarsamba: Léon: The Professional / Leon: Sevginin Gücü

17 Agustos Cumartesi: The Current War / Elektrik Savaslari

21 Agustos Çarsamba: The Jungle Bunch: World Tour / Orman Çetesi: Dünya Turu

24 Agustos Cumartesi: Atatürk 1881- 1919 (2. Film)

28 Agustos Çarsamba: Buena Vista Social Club

31 Agustos Cumartesi: Daliland / Dali Diyari

4 Eylül Çarsamba: The Boy and the Heron / Çocuk ve Balikçil

7 Eylül Cumartesi: Zone of Interest, The / Ilgi Alani

11 Eylül Çarsamba: Official Competition / Resmi Yarisma
Kaynak: İHA