Sakarya'da Feci Kaza Açiklamasi Otomobil Yaya Geçidinde Anne Ve Iki Çocuguna Çarpti

Sakarya’nin Erenler ilçesi D-650 kara yolunda bir otomobil, yaya geçidinden yolun karsisina geçmek isteyen anne ve iki küçük çocuguna çarpti. Kaza ani ise güvenlik kamerasinca saniye saniye kaydedildi. O esnada yaya geçidinden geçmekte olan baska bir kadin ile iki çocuk da kazadan kil payi kurtuldu.

Sakarya'da Feci Kaza Açiklamasi Otomobil Yaya Geçidinde Anne Ve Iki Çocuguna Çarpti
Kaza, D-650 kara yolu Erenler istikameti Küpçüler Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ismi henüz ögrenilemeyen anne, biri bebek arabasinda digeri yaya sekilde olan iki çocugu ile birlikte yaya geçidinden yolun karsisina geçmek istedi. Bu esnada K.M. isimli kadin sürücü kontrolündeki 54 AGG 322 plakali Volkswagen marka otomobil, yaya geçidinden geçmekte olan anne ve iki çocuguna çarpti. Çarpmanin etkisi ile yola savrulan anne ve çocuklari yaralandi. Kazayi görerek bölgeye yardim için kosan vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Konunun haber verilmesi üzerine adrese polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Ilk müdahaleleri olay yerinde yapilan yaralilar hastaneye kaldirilirken, kazaya iliskin inceleme baslatildi.

Feci kaza kamerada: Yaya geçidinden geçen diger kisiler kil payi kurtuldu

Öte yandan, otomobilin anne ile iki çocuguna çarptigi feci kaza güvenlik kamerasinca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, iki kadin ve toplam dört çocugun yolun karsisina geçmek için yaya geçidine yöneldigi görüldü.

Bu esnada sag seritten gelen hafif ticari aracin yavaslayarak yol verdigi ancak diger otomobilin, arkadan gelen anne ve iki çocuguna çarptigi anlar görüntülerde yer aldi. Çevredekilerin kazayi görerek bölgeye kostugu da görüntülere yansidi.

"Benim burada gördügüm 8’inci kaza"

Bölgede daha önceden de birçok kaza meydana geldigini ve önlem alinmasini istedigini ifade eden mahalle sakinlerinden Osman Batmaz, "Buraya alt veya üst geçit olmasi gerekiyor. Bu yaya geçidinin sorunlu oldugunu sürekli dile getiriyorum. Yetkililerin birlikte bir istisare yaparak buraya bir çözüm bulmasi gerekiyor. Çünkü burada yerlesim alani var insanlar sürekli yolun karsisina geçiyor. Benim burada gördügüm 8’inci kaza. Bugün de maalesef yaya geçidinden geçen bir kadin ve iki çocuguna otomobil çarpti" dedi.

Kaynak: İHA