Sabaha Kadar Kavga Edip Ölüm Tehdidi Aldi, Polise Sikayetçi Olmadigini Söyledi

Aksaray’da birlikte yasadigi erkek arkadasi tarafindan sokak ortasinda darp edilmek üzereyken bekçiler tarafindan kurtarilan ve defalarca ölüm tehdidi alan kadin sabaha kadar kavga ettigi ve polislerin 3 kez islem yaptigi erkek arkadasindan sikayetçi olmadi.

Sabaha Kadar Kavga Edip Ölüm Tehdidi Aldi, Polise Sikayetçi Olmadigini Söyledi
Olay, Kiliçaslan Mahallesi Kiliçaslan Parki’nda yasandi. Edinilen bilgiye göre birlikte yasadigi erkek arkadasi R.G. (38) ile aralarindaki para ve kiskançlik meselesinden dolayi tartisan G.O. (32) isimli kadin, park içerisinde tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine darp edilmek üzereyken bekçi ve vatandaslarin müdahalesiyle kurtarildi. Bekçi ve vatandaslar adeta sinir küpüne dönen adama güçlükle müdahale ederken olay yerine takviye polis ekibi çagirildi. Kisa sürede olay yerine gelen polis ekipleri sahsi gözaltina almak istedi. Bu sirada birlikte yasadigi kadina yönelik küfürler, hakaretler ve ölüm tehditleri savuran R.G., “Seni öldürecegim. Polis de gelse, jandarma da gelse seni öldürecegim. Götürsün polis beni, yine gelecegim. Ifademi alsinlar yine gelecegim. Seni öldürecegim oglum” dedi.

Erkek sahsin tehditler savurdugu esnada kadin ise, “Öldür, anamin engelli maasina mi kaldin?” diye karsilik verdi.

Polis ekiplerinin güçlükle sakinlestirmeye çalistigi R.G., polis otosuna bindirilirken kadin, erkek arkadasindan sikayetçi olmadigini söyledi.

Bunun üzerine polis ve bekçiler düzenledikleri tutanakla sahislari serbest birakti. Olay yerinde tutulan tutanagin ardindan kadin ve erkek el ele tutusarak parktan ayrildi.

Aradan yarim saat geçtikten sonra 112 Acil Çagri Merkezine ayni yerden bir kez daha kadin ile erkegin kavga ettigi ihbari geldi. Polis ekipleri tekrar parka giderken kaldirim kenarinda yine ayni sahislari kavga ederken buldu. Birbirlerine hakaret ve tehditler savuran kadin ve erkek polis ekiplerinin müdahalesiyle sakinlestirilmeye çalisilirken, R.G. polis memurlarina, “Alin bunu götürün öldürürüm” dedi.

Tehdidin üzerine polis ekipleri sahsi gözaltina alarak bir kez daha polis aracina bindirdi. Polis merkezine gitmek istemedigini söyleyen kadin ise sanki hiç kavga etmemis gibi erkek arkadasini savunarak, “Ben bir yere gidemem, eve gidecegim. Ben sikayetçi degilim. Esim, benim evde engelli annem var, çocugum var. Birakin. Beraber kaliyoruz, gerek yok. Sakinlessin 2 dakika. Gerek yok götürmeyin. Agiz tartismasi, götürmenize gerek yok” dedi.

Gözaltina alinan R.G. bu kez polis merkezi amirligine götürülürken orada düzenlenen tutanagin ardindan herhangi bir sikayet olmamasi üzerine tekrar serbest birakildi.

2 kavganin ardindan 1 saat sonra ayni yerden yine kadin ve erkegin kavga ettigi ihbarini alan polis olay yerinde yine ayni sahislari buldu. Sahislar tekrar islem yapilirken sikayet olmamasi üzerine kadin ve erkek serbest birakildi.
Kaynak: İHA