Geçit Açiklamasi 'Konforlu Ve Güvenli Ulasim Için Gayret Ediyoruz'

Çarmuzu Mahallesi’ndeki yol yenileme çalismalarini inceleyen Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, Yesilyurt’un yol standartlarini en üst seviyeye çikarmak için büyük bir gayretle sahada çalistiklarini söyledi.

Geçit Açiklamasi 'Konforlu Ve Güvenli Ulasim Için Gayret Ediyoruz'
Yesilyurt’ta altyapisi tamamlanan bölgelerin tamaminda asfaltsiz yol birakmama hedefiyle planli bir çalisma yürüten Yesilyurt Belediyesi, ilçe merkezi veya merkeze en uzak mahalle ayrimi yapmaksizin vatandaslarin güvenligi ve konforlu ulasimi için ilçenin birçok yerinde yol yapim, onarim ve bakim çalismalarina araliksiz devam ediyor. Ekipler yapilan planlama dogrultusunda çalisma takvimine alinan Çarmuzu Mahallesi’nde baglanti yollarinin bakimini yaparak, vatandaslara saglikli ve güvenli bir ulasim imkani sunuyor.

“Konforlu ve güvenli ulasim için gayret ediyoruz”

Çalismalarin eksiksiz ve daha saglikli olmasi için büyük bir titizlikle bizzat takip eden Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, Yesilyurt’un tamamindaki çalismalar için belli bir plan dâhilinde hareket ettiklerini belirterek ilçenin dört bir yaninda Fen Isleri Müdürlügüne bagli ekiplerin yogun bir faaliyet içerisinde oldugunu söyledi.



Göreve geldikleri günden beri Yesilyurt için çalistiklarini ve vatandaslarin hizmetinde olmaya devam ettiklerini ifade eden Baskan Geçit, "Ekiplerimiz 7/24 sahada çalisarak planlamasi yapilan yatirimlarimizi büyük bir titizlikle vatandaslarimizin hizmetine sunuyorlar. Tüm çalismalari belirli bir koordinasyon ve planlamayla yapiyoruz, ekiplerimiz öncelikle saha incelemesi yapiyorlar, eksiklikleri teker teker belirliyorlar, mahalle muhtarlarimiz ve mahalle sakinlerimizin de katkilariyla yollarimizin standardi daha iyi bir seviyeye çikiyor. Amacimiz, ilçemizin yol standardini daha da yükseltecek bu çalismalarimizla hemserilerimizin daha güvenli ve daha konforlu bir yasam sürmesine katki sunmaktir. Çarmuzu ve Babuktu bölgelerimizde ulasimi daha rahat ve güvenli hale getirmek için planlamaya alinan hizmetleri yerine getiriyoruz. Bu vesileyle, büyük bir özveriyle ara vermeden çalisan tüm mesai arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. Ilçemizde ulasimin kalitesini, konforunu ve güvenligini artirmak ve yüksek standartla donatilmis yol ve kaldirimlari hizmete sunmak için çalismalarimizi araliksiz devam edecektir” seklinde konustu.

Kaynak: İHA