Filistin Halkinin Yaninda Olmak Için Kardes Sehir Oldular

Pazaryeri Belediye Baskani Zekiye Tekin ve Filistin Jayyus Belediye Baskani Süleyman Samara, kardes sehir protokolü imzaladi.

Filistin Halkinin Yaninda Olmak Için Kardes Sehir Oldular
Pazaryeri Belediye Baskani Zekiye Tekin, Filistin’den gelen Jayyus Belediye Baskani Süleyman Samara ve Türkiye Filistin Dernegi Baskani Murad Elmuhendis’i makaminda agirladi. "Türkiye olarak mazlum cografya Filistin bizim için çok daha fazla önem arz ediyor" diyen Tekin, Türkiye’nin her zaman kardes Filistin halkinin yaninda yer aldigini belirtti.

Tekin, “Filistin Jayus Belediye Baskani Süleyman Samara baskanimiz ve ekibini belediyemizde agirlamaktan sonsuz mutluyuz. Pazaryeri Belediyesi ve Jayus Belediyesi arasinda kardeslik protokolü imzaliyoruz. Yapacagimiz kardeslik anlasmasinda her iki ülkenin ve her iki belediyenin vatandaslarina hayirli ugurlu olmasini diliyorum. Dünyada insanlik suçunun islendigi, Filistin halkinin her zaman Türk milleti olarak yaninda oldugumuzu bildiriyorum” dedi.



"Erdogan ve Türk halkinin desteklerini her zaman hissettik"

Jayyus Belediye Baskani Süleyman Samara, Filistin’de yasanan Israil saldirilarina Türkiye’nin ve Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in duyarsiz kalmadigini belirterek Erdogan ve Türk halkinin destegini her zaman hissettiklerini söyledi.



Pazaryeri Belediyesinde düzenlenen kardes sehir protokolü imza töreni sonrasi Belediye Baskani Zekiye Tekin, Jayyus Belediye Baskani Süleyman Samara’ya Kinik köyünde yapilmis toprak cezve fincan takimi hediye etti.
Kaynak: İHA