Battalgazi'de 44 Depremzede Çocuk Için Sünnet Töreni Yapildi

Battalgazi Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsaminda önemli bir etkinlige daha imza atti. Ilçede yasayan 44 ihtiyaç sahibi çocuk sünnet ettirildi. Acibadem, Dolamantepe, Tandogan ve Rönesans konteynerlarinda kalan ailelerin çocuklari için düzenlenen bu toplu sünnet töreni, hem çocuklari hem de aileleri sevindirdi.

Battalgazi'de 44 Depremzede Çocuk Için Sünnet Töreni Yapildi
Battalgazi Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsaminda önemli bir etkinlige daha imza atarak ilçede yasayan 44 ihtiyaç sahibi çocugu sünnet ettirdi. Sünnet töreni, saglik ekiplerinin gözetiminde hijyenik ortamda gerçeklestirildi.

Belediye tarafindan hazirlanan çesitli hediyeler çocuklara dagitilirken, aileler de bu özel gün için tesekkürlerini dile getirdi.

Etkinlik sirasinda konusan baba Suat Çaylan, "Baskanimiz Bayram Taskin’a ve belediyemize çok tesekkür ederiz. Bu zor günlerde yanimizda olmalari bizi çok mutlu etti. Çocuklarimizin sünnetlerini yaptirmak bizim için büyük bir yük olacakti, ancak belediyemizin destegiyle bu mutlulugu yasadik" dedi.



Bir diger vatandas Mikail Seçen ise, "Battalgazi Belediye Baskanimiz Bayram Taskin’a bu güzel program için tesekkür ederim. Belediye personelleri bizi konteynerden alip buraya getirdiler. Tekrar da götürecekler. Burada da her seyimizle ilgilendiler. Ben iki evladimi sünnet ettirdim. Tekrardan çok tesekkür ederim" ifadelerini kullandi.

Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Yusuf Büyük de etkinlikle ilgili yaptigi açiklamada, "Belediye olarak sosyal sorumluluk projelerimizi araliksiz sürdürüyoruz. Bu tür organizasyonlarla vatandaslarimizin yaninda olmaya büyük önem veriyoruz. Bugün de 44 evladimizin sünnet törenini gerçeklestirerek onlarin bu mutlu gününde yanlarinda olmak istedik. Ailelerimizin yüzündeki mutlulugu görmek bizim için en büyük ödüldür. Benzer sosyal yardim projelerimiz önümüzdeki dönemde de devam edecek ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik desteklerimiz sürecek. Halkimizin her zaman yaninda olacagiz. Sosyal belediyecilik anlayisimizla ihtiyaç sahibi vatandaslarimiza elimizden gelen her türlü destegi sunmaya devam edecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA