Rektör Özölçer, 'Kadinlar, Filler Ve Saireler' Tiyatro Oyununu Izledi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer ve esi Seran Özölçer, “Kadinlar, Filler ve Saireler” adli tiyatro gösterisine katildi.

Rektör Özölçer, 'Kadinlar, Filler Ve Saireler' Tiyatro Oyununu Izledi
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, çesitli sanatsal etkinliklere ev sahipligi yaparak akademik ve sosyal hayatin yani sira kültürel zenginligi de ögrencilere ve sehir sakinlerine sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ev sahipliginde Ankara Devlet Tiyatrosu tarafindan “Kadinlar, Filler ve Saireler” adli oyun sahnelendi.

Sezai Karakoç Kültür Merkezindeki etkinlige BEUN Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, Esi Seran Özölçer, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Senol Hakan Kutoglu, Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Prof. Dr. Servet Karasu, senato üyeleri, akademisyenler ve çok sayida vatandas katildi.

Ankara Devlet Tiyatrosu’nun sevilen oyunlarindan biri olan "Kadinlar, Filler ve Saireler", büyük bir sehirdeki siradan bir apartmanda birbirine komsu olan üç kadinin trajikomik hikâyesini konu aliyor. Sibel Erdenk’in yönetmenligini üstlendigi, Yunus Emre Gümüs’ün kaleme aldigi eserde Neyra Kayabasi, Filiz Demiralp, Gül Öz, Gizem Koçer yer aliyor.

Seyirciler tarafindan begenilerek izlenen oyun ile ilgili konusan Rektör Özölçer, kültürel etkinliklerin önemine vurgu yaparak, sanatin ve kültürün yayginlasmasina yönelik çalismalarina devam edeceklerini belirtip TRT ekibine ve oyunculara tesekkür etti.
Kaynak: İHA