Geçit, Kentsel Dönüsüm Konutlarini Inceledi

Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, ‘Turgut Özal Mahallesi Kentsel Dönüsüm Projesi’ kapsaminda yapilan konutlardan kaba insaati tamamlanan iki blogu Eylül Ayi içerisinde hak sahiplerine teslim etmeyi planladiklarini söyledi.

Geçit, Kentsel Dönüsüm Konutlarini Inceledi
Yesilyurt için öncelikli hedeflerini deprem yaralarini sarmak olarak belirleyerek, depremzede vatandaslarin kalici konutlarina geçmelerini birincil öncelik olarak kabul eden Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, Turgut Özal Mahallesinde yapimi hizla devam eden kentsel dönüsüm alaninda ki çalismalari yakindan takip ediyor. 15 dönümlük alanda toplam 168 dairenin yani sira 10 dükkan ile sosyal yasam alanlarinin yer alacagi kentsel dönüsüm konutlarini sik sik ziyaret eden Baskan Geçit, mahalle sakinleriyle bir kez daha bir araya gelerek, insaatlarin son durumu ve teslim tarihleri üzerine önemli bilgiler aktardi.

Kentsel Dönüsüm Konutlarinin yapim islerinin planli bir sekilde devam ettiginin altini çizen Baskan Geçit, kaba insaati tamamlanan iki blogun ise Eylül Ayi içerisinde hak sahiplerine teslim edilecegini müjdesini verdi.

Turgut Özal Mahallesine deprem yönetmeligine uygun, kaliteli ve güvenli bir yasam alani kurarak hak sahiplerini sicak yuvalarina tasiyacaklarini hatirlatan Baskan Geçit, “Turgut Özal Mahallemizde riskli alan olarak ilan edilen bölgede belediyemizin öncülügünde baslayan kentsel dönüsüm konutlarimizin oldugu insaat alanindaki çalismalar planlandigi gibi ilerliyor. Söz verdigimiz gibi su anda kaba insaati tamamlanip iç bölümlerde çalismalari yapilan iki blogumuzu Eylül Ayinda, diger iki blogu da 2025 yilinin Haziran Ayinda hak sahiplerine teslim etmeyi planliyoruz. Bizler asla vatandaslarimizi magdur etmeyecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA