Akhisar'da Jandarmadan Uyusturucu Operasyonu

Akhisar Cumhuriyet Bassavciligi’nin talimatlari dogrultusunda Akhisar Ilçe Jandarma Komutanligi tarafindan 3 Haziran 2024 tarihinde Jandarma Suç Arastirma Timi (JASAT) ve Asayis timleri tarafindan gerçeklestirilen uyusturucu operasyonunda gözaltina alinan 3 sahis tutuklandi.

Akhisar'da Jandarmadan Uyusturucu Operasyonu
Manisa’nin Akhisar ilçesinde jandarma ekipleri tarafindan A.A. (33) isimli sahsin ikametinde yapilan arama sonucunda, 7,73 gram kubar esrar ve 14 adet sentetik ecza hapi ele geçirildi. Ayrica, uyusturucu madde ticaretinden elde edildigi degerlendirilen 8 bin 520 TL nakit para da bulundu. A.A. hakkinda gerekli adli islemler yapilarak, Akhisar Sulh Ceza Hakimligi’ne sevk edildi ve uyusturucu ve uyarici madde ticareti suçundan tutuklanarak Akhisar T Tipi Kapali Ceza Infaz Kurumu’na gönderildi.

Operasyon sirasinda, süpheli hareketleri ile dikkat çeken bazi sahislarin kimlik sorgulamalari da yapildi. Bu sorgulamalar sonucunda: K.T. (49) isimli sahsin, "Kullanmak Için Uyusturucu ve Uyarici Madde Kabul Etmek veya Bulundurmak" suçundan 3 yil 3 ay 2 gün kesinlesmis hapis cezasi oldugu, Ç.E. (24) isimli sahsin ise "Bina Içinde Muhafaza Altina Alinmis Esya Hakkinda Hirsizlik" suçundan 4 yil 2 ay kesinlesmis hapis cezasi oldugu belirlendi. Her iki sahis da tutuklanarak Akhisar T Tipi Kapali Ceza Infaz Kurumu’na teslim edildi.
Kaynak: İHA