Baskan Tavli Açiklamasi 'Ünye'mizi Hep Birlikte Gelecege Tasiyoruz'

Ordu’nun Ünye Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, ilçeyi hep birlikte geçege tasimak adina çalistiklarini söyledi.

Baskan Tavli Açiklamasi 'Ünye'mizi Hep Birlikte Gelecege Tasiyoruz'
Baskan Tavli, beraberindeki heyet ile birlikte Ünye’de devam eden ve tamamlanan proje alanlarinda incelemelerde bulunarak, meclis üyelerine bilgiler verdi. Heyet, Gölevi Kafe ve Restoran projesi, Gölevi Mahallesi’nde 70 dönümlük alan üzerine insa edilen BATIPARK projesi, yeni kadinlar plaji, içerisinde yari olimpik yüzme havuzu, Türk hamami ve saunadan olusan komplesi ile 2023 yili Ramazan ayinda hizmet açilan Yöresel Ürünler Üretim Tesisi ve Asevini ziyaret etti.

Belediye Baskani Hüseyin Tavli, ziyaretlerin ardindan yaptigi açiklamada projelerde çalismalarin hizli bir sekilde devam ettigini, her projede sosyal alanlarin oldugunu ve yakin bir zamanda açmayi hedeflediklerini kaydetti.

Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, “Belediye meclis üyesi arkadaslarimizla beraber, 2024 yili ve öncesinde yürüttügümüz faaliyetlerin ve devam eden projelerimizin hangi asamada oldugunu hem yerinde görmek, hem de bu dönem birlikte çalisacagimiz meclis üyesi mesai arkadaslarimizi bilgilendirmek için böyle bir ziyaret programi gerçeklestirdik. Insallah hep birlikte Ünye’mize yakisan bu güzel hizmetlerin kazandirilmasi noktasinda elbirligi ile çalisarak hizmete sunacagiz. Sehrimizi bölgemizde yasanabilir bir kent ve cazibe merkezi haline dönüstürmek ve yeni yüzyilin belediyeciligi içerisinde en iyi noktada yerini almasi için kosarak ve hizmetler üreterek hemserilerimizin emrinde olacagimiz bir kez daha belirtmek istiyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA