Baskan Albayrak Açiklamasi 'Persembe'de Birlik Ve Beraberlik Ruhu Var'

Ordu’nun Persembe Belediye Baskani Cihat Albayrak, sürdürdügü çalismalarin yani sira vatandaslarla bulusmaya da devam ediyor.

Baskan Albayrak Açiklamasi 'Persembe'de Birlik Ve Beraberlik Ruhu Var'
Her firsatta Persembeli vatandaslarla bir arada olmaya özen gösteren genç Baskan Albayrak, gittigi mahalle ziyaretlerinde vatandaslardan ilgi ve destek görüyor. Persembe ilçesini karis karis gezmeyi sürdüren ve her gün mutlaka ya sehir merkezinde bir caddede, sokakta, esnaf ziyaretinin yaninda kirsal mahallelerde olan Baskan Albayrak, haftaya esnaflarla kahvalti yaparak basladi.

Baskan Albayrak daha sonra pazar esnafini ziyaret ederek hayirli ve bereketli olsun dileginde bulundu.

Baskan Albayrak, her firsatta vatandaslarla bir arada olmaya özen gösterdiklerini kaydederek, “Mahallelerimizin var olan sorunlarini yerinde dinlemek, yapilan hizmetleri görmek, eksik kalanlari tamamlamak, belki bugüne kadar düsünmedigimiz ama ortaya çikan ihtiyaca göre düsünmemiz gereken yeni hizmetler noktasinda mahallelerimizin muhtarlari ve mahalle sakinlerinin beklentilerini taleplerini dinlemek üzere rutin olarak mahalle ziyaretleri gerçeklestiriyoruz” ifadelerine yer verdi.

“Persembe’de birlik ve beraberlik ruhu var"

Mahallelerde karsilastigi birlik, beraberlik ve kardeslik ruhundan son derece mutlu oldugunu ifade eden Baskan Albayrak, “Göreve geldigimizde halkin adami olacagiz diye söz verdik. Kimseyi ötekilestirmeden kusatici ve kapsayici siyaset dili ve anlayisiyla görevimizi yapacagiz” dedi.

Tüm sehre esit hizmet anlayisi ile çalismalari sürdürdüklerini aktaran Persembe Belediye Baskani Chat Albayrak, su ifadelere yer verdi:

“Bu sehri hedeflerine ulastirincaya kadar oturmayacagiz, durmayacagiz gece-gündüz çalismaya ve hizmet etmeye devam edecegiz. Bütün sehir esit hizmet anlayisimizla mahallemizin sorunlarini kaynaklari etkin ve verimli kullanarak dogru planlama ve kalici adimlar atarak bir bir çözmeye, insanlarimizin sikinti ve beklentilerine dokunmaya çözüm üretmeye devam edecegiz."
Kaynak: İHA