Çorum Belediyesi Yaz Okullarina Coskulu Açilis

Çorum Belediyesi tarafindan ögrencilerle bulusturulan yaz spor okullari, düzenlenen senlikle açildi.

Çorum Belediyesi Yaz Okullarina Coskulu Açilis
Çorum’da yaz tatiline giren ögrenciler Çorum Belediyesi’nin yaz okullari ile bulustu. Yaz spor okullari ve Çorum Belediyesi Gençlik Merkezi’nin yaz dönemi kurslari düzenlenen sölenle basladi.

Yaz okullari açilis söleni Kades Baris Meydani’nda gerçeklestirildi.

Mini konser, halk oyunlari ve spor aktivitelerinin yer aldigi sölene ögrenciler ve vatandaslar yogun ilgi gösterdi.

Açilis programinda konulsan Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, “Çorum Belediyesi olarak bir yandan altyapi ve üst yapi çalismalarimizi yaparken diger yandan da gençlerimizin daha güzel, daha donanimli yetismesi için tüm gayretimizi ortaya koyuyoruz. Gençlerimiz yaz tatilini sanatla, sporla geçirsinler diye yaz spor okullarimizi açiyoruz. 24 Haziran’da kayitlarimizi açtik, bugün itibari ile yaklasik 2 bin 300 ögrencimiz yaz okullarina kayit oldu. 8 bölgedeki gençlik merkezimizde 80’in üzerinde egitmen kadromuzla, birçok alanda ögrencilerimizin kendilerini gelismesini saglayacagiz” dedi.

Programin devaminda spor okullarina katilan ögrenciler tarafindan sunulan gösteriler ve resim sergisi büyük begeni topladi. Açilis sölenine Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatçi, Gençlik ve Spor Il Müdürü Cemil Çaglar ve Ak Parti Il Baskani Murat Günay da katildi.

Kaynak: İHA