Baskan Taskin Açiklamasi 'Sorunlari Not Edip Kisa Sürede Çözecegiz'

Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, her hafta bir mahallede vatandaslarla bulusarak sorunlari not edip kisa sürede çözeceklerini söyledi.

Baskan Taskin Açiklamasi 'Sorunlari Not Edip Kisa Sürede Çözecegiz'
Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Sami Er ve Battalgazi AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci ile birlikte Haniminçiftligi Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek istisarelerde bulundu.

Mahallenin sorunlarini birinci agizdan dinleyen Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, sorunlari tek tek not aldiklarini ve çözeceklerini ifade ederek, “Bugün yine her Cuma oldugu gibi bir mahallemizdeyiz. Bu Cuma Haniminçiftligi Mahallemize geldik ve sizlere misafir olduk. Insallah bundan sonra da her Cuma baska bir mahallede olacagiz. Bugün sorunlari dinlemek ve çözüm bulmak için buradayiz. Eski bir belediye olmasi hasebiyle büyük bir mahalledeyiz. Bu sebeple bölgedeki muhtarliklarimizi davet ettik. Hem büyüksehir belediyemizden, hem de bugün burada olan daire baskanlarimiz, baskan yardimcilarimiz ve ilgili yetkililerimizle birlikte sorunlari ele alacagiz. Buradaki arkadaslar da her bir notu alacak ve bizlerde çözecegiz insallah’’ dedi.



Amaçlarinin sikintilari bir an önce çözmek oldugunu belirten Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Sami Er ise, ‘’Bir yandan belediyenin temel isleri devam ediyor, onlari yürütüyoruz. Bir yandan da Çevre Sehircilik, Emlak Konut, TOKI ile irtibat halinde olarak sehri bir an önce ayaga kaldirmaya çalisiyoruz. Sikintilar büyük, bunun farkindayiz. Bugün konusmaya degil, sizleri dinlemeye geldik. Arkadaslarimiz gereken notlari alacaklar. Hem kendi ekibimiz, hem Bayram Baskanimizin ekibi sorunlari not alacaklar. Ve bizlerde o sorunlari çözmek için çaba sarf edecegiz” diye konustu.



AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci ise, "Baskanlarimiz bugün sorunlari dinlemek için geldiler. Gerek Sami baskanim, gerek Bayram baskanim gerekse daire baskanlarim sorunlariniza çözüm bulmak için buradalar. Insallah sehrimizdeki ve mahallemizdeki sorunlari ile el birligi ile çözecegiz’’ dedi.

Kaynak: İHA