STSO Baskani Zeki Özdemir, Ilçeleri Gezerek Sorunlara Çözüm Ariyor

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Zeki Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe programlari kapsaminda Imranli ve Kangal Ilçelerinde bir dizi ziyaret gerçeklestirdi.

STSO Baskani Zeki Özdemir, Ilçeleri Gezerek Sorunlara Çözüm Ariyor
STSO Yönetimi ilk olarak Imranli Kaymakami Yusuf Kaan Kirik’i makaminda ziyaret ederek, basarilar temennisinde bulundu. Ziyaretinden dolayi duydugu memnuniyeti dile getiren Imranli Kaymakami Yusuf Kaan Kirik, STSO yönetimine tesekkür ederek çalismalarinda basarilar diledi.

Bölgesel kalkinmanin önemine vurgu yapan STSO Yönetim Kurulu Baskani Zeki Özdemir, Ilçelerimiz Büyüyecek Sivas Güçlenecek idealimiz dogrultusunda, ilçelerimizle beraber ekonomik ve sosyal anlamda büyümezsek, Sivas’i büyütmüs sayilmayiz ifadelerini kullandi.

Imranli programinin ardindan Zara ilçesine geçen Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi heyeti, Zara Kaymakami Enes Emircan Buyuran ve Zara Belediye Baskani Fatih Çelik’i makaminda ziyaret ederek, basarilar temennisinde bulundu.

Zara Kaymakami Enes Emircan Buyuran, istisare toplantilarinin ilçenin kalkinmasina katki sundugunu belirterek, STSO yönetimine tesekkür etti. Zara Belediye Baskani Fatih Çelik ise, “ Ilçemizi, üyelerinizi ziyaret ediyor olmaniz çok anlamli” ifadelerini kullandi.

Her ilçenin potansiyelinin ve sorunlarinin farklilik gösterdigini ifade eden Baskan Zeki Özdemir, üretecimizi, tüccarimizi ve esnafimizi dinlemek gayesiyle Zara ilçemize geldik. Üyelerimizle ve ilçe halkiyla bir araya gelip bölgenin sorunlarinin çözümü için yollar arayalim düsüncesindeyiz ifadelerine yer verdi.

Imranli ve Zara ilçelerinde faaliyet gösteren esnaf ve tüccarlari is yerlerinde ziyaret eden Baskan Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe esnafinin sorunlari ve talepleri hakkinda bilgiler edindi.
Kaynak: İHA