Otomobil Ile Ticari Taksi Çarpti Açiklamasi 6 Yarali

Çorum’un Alaca ilçesinde ticari taksi ile bir otomobilin çarpistigi kazada 6 kisi yaralandi.

Otomobil Ile Ticari Taksi Çarpti Açiklamasi 6 Yarali
Kaza, Alaca ilçesi Emniyet Kavsagi’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yozgat istikametinde seyir halinde olan Can K. (24) yönetimindeki 33 AOT 642 plakali otomobil, Onur B. (27) yönetimindeki 19 T 2519 plakali ticari taksi ile emniyet kavsaginda çarpti. Çarpmanin etkisiyle 33 AOT 642 plakali otomobil takla atti. Takla atan aracin sürücü Can K. ve araçta yolcu olarak bulunan Davut A. (22) ile Esra S. (22) araçta sikisti. Kazada ticari araç sürücüsü Onur B. (27) ile Tugçe B. (24) ve Poyraz B. (2) yaralandi. Kazayi gören diger sürücülerin ihbari üzerine olay yerine saglik, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Ticari araçta bulunan 3 kisi ambulans ile Alaca Devlet hastanesine kaldirilarak tedavi altina alinirken diger araçta sikisan 3 kisinin çikartilmasi için itfaiye ekipleri kurtarma çalismasi baslatti. Sikistiklari araçtan çikartilan 3 kisi olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulans ile Alaca Devlet Hastanesine sevk edildiler.

Alaca Devlet Hastanesi’nde tedavi altina alinan yaralilardan Can K. ile Esra S., Hitit Üniversitesi Erol Olçok Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazayla ilgili incelemenin devam ettigi bildirildi.

Kaynak: İHA