Haymana'da Tehlike Olusturan Metruk Yapilar Yikilacak

Haymana Belediyesi ve Haymana Kaymakamligi is birligiyle güvenlik zafiyeti olusturan ve zararli aliskanliklara zemin hazirlayan, çevreye zarar verdigi tespit edilen metruk yapilar yikilacak.

Haymana'da Tehlike Olusturan Metruk Yapilar Yikilacak
Haymana Kaymakamligi’nda düzenlenen güvenlik toplantisinda, güvenlik açigi olusturdugu ve çevreye zarar verdigi belirlenen metruk yapilarin yikilmasi karari alindi. Emniyet Müdürlügü tarafindan belirlenen yapilar yerinde incelendi.

"Ilçemizin huzur ve güvenligi için çalismalarimiza devam edecegiz"

Haymana Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, Zabita Müdürlügü ile yasal prosedürleri tamamlayarak yikim islemlerine baslayacak.

Haymana Belediye Baskani Levent Koç, yaptigi açiklamada, Haymana’nin Ankara’nin en güvenli bölgelerinden biri oldugunu söyledi.

Haymana’yi daha güvenli ve estetik bir ilçe haline getirmek için çalistiklarini belirten Koç, "Haymana Kaymakamligi, Ilçe Emniyet Müdürlügü ve Ilçe Jandarma Komutanligi ile koordineli olarak metruk yapilarin yikimi ile ilgili bir çalisma yapacagiz. Mahallelerimizin ve kiymetli hemsehrilerimizin güvenligini saglamak ve zararli aliskanliklarin önüne geçmek amaciyla ilçemizin huzur ve güvenligi için çalismalarimiza devam edecegiz" dedi.

Kaynak: İHA