Rektör Özölçer, Uluslararasi Akademisyen Heyetini Kabul Etti

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, Almanya Georg Agricola Üniversitesi ögretim üyesi Prof. Dr.Frank Otto, Kosova Isa Boletini Mitrovica Üniversitesi ögretim üyeleri Prof. Dr. Muhamedin Hatemi, Dr. Gzim Ibishi ve Romanya George Emil Palade Üniversitesi ögretim üyesi Doç. Dr. Dana Rus’u makaminda kabul etti.

Rektör Özölçer, Uluslararasi Akademisyen Heyetini Kabul Etti
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesini Erasmus+ ders verme hareketliligi ve ikili isbirligi anlasmalari kapsaminda akademik temaslarda bulunmak üzere ziyaret eden Almanya Georg Agricola Üniversitesi ögretim üyesi Prof. Dr.Frank Otto, Kosova Isa Boletini Mitrovica Üniversitesi ögretim üyeleri Prof. Dr. Muhamedin Hatemi, Dr. Gzim Ibishi ve Romanya George Emil Palade Üniversitesi ögretim üyesi Doç. Dr. Dana Rus, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer’i makaminda görüstü.

Görüsmede Almanya Georg Agricola ve Kosova Isa Boletini Mitrovica üniversiteleri ile BEUN Maden Mühendisligi bölümü arasinda yapilan isbirligi ve Erasmus+ anlasmalari kapsaminda faaliyetlerin kapsaminin genisletilmesi,

ortak proje ve yayinlarin artirilmasi konulari görüsüldü. Bununla birlikte Romanya George Emil Palade Üniversitesi ile basta Ingiliz Dili ve Edebiyati olmak üzere ortak bölümler ile Erasmus+ kapsaminda özellikle gelen yönlü ögrenci hareketliliklerinin artirilmasi, ortak çalisma ve arastirma projelerinin tesvik edilmesi konulari ele alindi. Ziyarette konuk ögretim üyelerine Insan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekani ve Maden Mühendisligi bölümü ögretim üyesi Prof. Dr. Melih Genis ve Erasmus+ Kurum Koordinatörü Dr. Ögr. Üyesi Dinçer Biçer eslik etti. BEUN Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, konuk akademisyenleri Üniversitede agirlamaktan duydugu memnuniyeti dile getirdi ve uluslararasilasma alaninda yeni adimlarin atilmasi ve ortak faaliyetlerin artirilmasini temenni etti.
Kaynak: İHA