Osmaniye'de Koruyucu Aileler Senligi Düzenlendi

Osmaniye Valiligi ile Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü koordinesinde hazirlanan Koruyucu Aile Senliginde, koruyucu aileler ve çocuklari ile bir araya geldi.

Osmaniye'de Koruyucu Aileler Senligi Düzenlendi
Osmaniye Polisevinde düzenlenen program Osmaniye Valisi Erdinç Yilmaz ve Esi Doç. Dr. Senay Yilmaz, Il Jandarma Komutani Jandarma Kidemli Albay Halit Gülten, Il Emniyet Müdürü Mehmet Saribuva, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdür Vekili Ali Kiliçkeser, koruyucu aileler ve çocuklari katildi.

Ailelerin, düzenlenen programa evlatlariyla birlikte katilimlarindan dolayi mutlu oldugunu söyleyen Osmaniye Valisi Erdinç Yilmaz, “Biliyorsunuz Cumhurbaskanimizin esi Emine Erdogan Hanimefendi öncülügünde koruyucu aile programi ülkemiz genelinde uygulanmakta. Sizler böyle bir sevgiyle bu evlatlarimizi yetistirerek ülkemize, milletimize, gelecegimize çok önemli hizmetler yapiyorsunuz. Osmaniye’miz bu anlamda en iyi illerden biri, çünkü Osmaniye’mizin merhametli, yufka yürekli anneleri, babalari, insani bu konuda da hamdolsun öncülük etmektedir. Kiymetli evlatlarimizin huzur, mutluluk, saglik içinde büyümelerini, sevginizi, merhametinizi hiç esirgemeyeceginizi biliyorum, sizin sevginizle yetismeleri dileklerimle Koruyucu Aile Gününüzü kutluyor, evlatlarimizin gözlerinden öpüyorum" dedi.

Vali Erdinç Yilmaz’in konusmasinin ardindan çocuk etkinlikleri yapildi. Hazirlanan etkinliklerde çocuklar gönüllerince eglendi.
Kaynak: İHA