Milletvekili Ölmeztoprak, Minibüsçü Esnafinin Taleplerini Dinledi

AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçlari Odasi Baskani Mesut Ince’yi ziyaret etti. Ziyarette minibüsçü esnafinin sorunlarini dileyen Ölmeztoprak, istisare vurgusu yapti.

Milletvekili Ölmeztoprak, Minibüsçü Esnafinin Taleplerini Dinledi
AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak beraberinde AK Parti Il Baskan Yardimcisi Ramazan Kaya ile birlikte Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçlari Odasi Baskani Mesut Ince’yi ziyaret etti.

Ziyarette ilk olarak konusan Baskan Ince, sektör esnafinin sorun ve taleplerini Milletvekili Ölmeztoprak’a ileterek yapilan ve yapilacak çalismalar için tesekkür etti.

Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçlari Odasi’na ilk kez ziyaret düzenlediklerini kaydeden AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak ise sivil toplum kuruluslari ile bir yönetim degil yönetis anlayisi ile istisare halinde olacaklarini söyledi.



Ölmeztoprak, pandemi ve 6 Subat 2023 depremleri sonrasi Minibüsçü esnafinin özverili çalismalarina da sahitlik ettiklerini belirterek, “Esnafimizin var olan sorunlarini azami ölçüde giderebilmesi ve taleplerinin olumlu cevap bulabilmesi için gerek belediyelerimiz gerekse bürokrasimizle ilgili tüm görüsmelerimizi ve çalismalarimizi yapmaya devam edecegiz” dedi.

Mücbir sebep konusuna da deginen Milletvekili Ölmeztoprak, “ Mücbir sebep konusu Eylül’e kadar son denmisti. Burada bir sosyolojik bir gerçeklik var. Bu gerçegin ortaya çikardigi çesitli kalemlerdeki borçlar her ne kadar da ötelenmis olsa da belirli bir birikme gerçeklesti. Bu durumu ilgili noktalara araliksiz tasiyoruz. Dolayisiyla da mücbir sebep konusunda da rahatlama alanlari açmaya çalisacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA