Kastamonu'da Rinoplasti, Il Disina Gitmeden Yapilabilecek

Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’nde hasta kabulüne baslayan KBB Uzmani Op. Dr. Mehmet Memis, rinoplasti operasyonlari Kastamonu’da yapilabilecek.

Kastamonu'da Rinoplasti, Il Disina Gitmeden Yapilabilecek
Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi, uzman doktor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu çerçevede Inebolu Devlet Hastanesi kulak burun bogaz (KBB) hastaliklari uzmaniyken görevinden ayrilan Op. Dr. Mehmet Memis, Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi katilarak, hasta kabulüne basladi.

Inebolu Devlet Hastanesi’nde görev yaptigi süre içerisinde sünnet ve burun ameliyatlari basta olmak üzere basarili operasyonlara imza atan KBB Uzmani Op. Dr. Mehmet Memis, hastalarina Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’nde hizmet verecek.

2014 yilinda Kastamonu’nun Inebolu ilçesine uzman hekim olarak atanan KBB Uzmani Op. Dr. Mehmet Memis, 10 yil boyunca Kastamonu’nun sahil ilçelerine ve bölgede hizmet vererek, çocukluk çagi hastaliklarindan bademcik, geniz eti, kulak enfeksiyonlarinin yani sira, yetiskin hastaliklari olan burun egriligi, sinüzit, horlama, tümör cerrahileri ve estetik (rinoplasti) burun ameliyatlari da yapti.
Kaynak: İHA