Jandarma Genel Komutani Orgeneral Çetin Açiklamasi 'Yozgat Huzur Sehri'

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’in davetiyle ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Yozgat’a gelen Jandarma Genel Komutani Orgeneral Arif Çetin, Yozgat’in huzur sehri oldugunu belirtti.

Jandarma Genel Komutani Orgeneral Çetin Açiklamasi 'Yozgat Huzur Sehri'
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Yozgat’a gelen Jandarma Genel Komutani Orgeneral Arif Çetin, Il Jandarma Komutanligini ziyaret etti. Orgeneral Çetin, jandarmanin faaliyetleri hakkinda Il Jandarma Komutani Albay Nejdet Özcan’dan bilgi aldi. Il Özel idaresi Genel Sekreteri Nazif Yilmaz ise Orgeneral Çetin’e yapilacak olan jandarma yeni hizmet binasi ile ilgili bilgi verdi. Il Jandarma Komutanliginin ardindan Orgeneral Çetin, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’i makaminda ziyaret ederek Valilik Seref Defteri’ni imzaladi. Orgeneral Çetin, Vali Özkan ile Yozgat Sehit Aileleri ve Gazileri Dernegi’ni ziyaret ederek sehit ve gazi yakinlariyla sohbet etti. Sehit Aileleri ve Gaziler Dernegi’nin ardindan Orgeneral Çetin ve Vali Özkan beraberindekiler ile birlikte aynali kahvede çay içip vatandaslarla bir araya geldi. Vatandaslarla sohbet eden Orgeneral Çetin, bir vatandasin asker yakini ile görüntülü görüsme yapti.

“Yozgat’ta gelmekten mutluluk duydum”

Ziyaretlerin ardindan açiklamalarda bulunan Jandarma Genel Komutani Orgeneral Arif Çetin, Yozgat ziyaretinden duydugu memnuniyeti ifade ederek, “Burada sayin valimizi ziyaretten sonra sehit yakinlarimizi, gazilerimizi ziyaret ettik. Daha sonra çarsida, pazarda vatandaslarimiz da sohbet ettik. Yozgat’in huzur sehri oldugunu görmekten mutlu oldugumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.



“Müjdelerle geldi”

Orgeneral Çetin’in Yozgat’a müjdelerle geldigini belirten Vali Mehmet Ali Özkan, “Gerek cefasi, gerek cesaretiyle ülkemizin, milletimizin huzur teminati olan, kanun ordusu gerektiginde hudutlarda kartali olan jandarma teskilatimizin genel komutani, kiymetli komutanimizi Bozok Yaylasi’nda yigitler sehrinde agirlamaktan duydugum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Kiymetli komutanimiz bugün, ziyaretleriyle birlikte bizlere jandarma teskilatimiza müjdeleriyle geldi. Tabii bu vesileyle ilimize de Cumhurbaskanimiz ve Içisleri Bakanimizin selamlariyla geldiler. Insallah jandarma teskilatimiz, komutanimizin ve Cumhurbaskanimizin çizmis oldugu istikamette kanun ordusu olarak adaletin temsilcisi olarak yoluna devam edecektir. Tabii bugün güzel bir ziyaret oldu. Genel itibariyle bizler görev yaptigimiz her yerde jandarmamizla, emniyetimizle ve diger teskilatlarimizla yol almaya devam ediyoruz. Ancak komutanimizin bize mülki idareye dönük bakis açisi ve destekleri de hiçbir zaman tartisma götürmez. Gerçekten ben bu vesileyle de komutanimiza ilimize olan ziyaretlerinden dolayi sükranlarimi sunuyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA