Bayburt Kent Merkezinde Asfalti Bozuk Yollar Adeta Köstebek Yuvalarini Andiriyor

Bayburt’ta belediyenin keyfine birakilan asfalti bozulmus yollar köstebek yuvalarini andiriyor.

Bayburt Kent Merkezinde Asfalti Bozuk Yollar Adeta Köstebek Yuvalarini Andiriyor
Bayburt sehir merkezindeki asfalti bozuk yollar, adeta köstebek yuvalarini andiriyor. Asfalti, kasisi bozulan yollarda araçlar zikzak çizerek ilerlerken, vatandaslar yollarda yürürken bir hayli zorluk çekiyorlar.

Singah Mahallesi, Rekabet Kiz Anadolu Lisesi önündeki bozulan yollar vatandaslarin tepkisine neden olurken, çevredeki site sakinleri Bayburt Belediyesinin güzergahta bir an önce asfaltlama çalismasi yapmasini istediler.

Yollarda yürümekten zorlandigini söyleyen bir vatandas, "Böyle yol olur mu? Sene olmus 2024, yürüdügümüz yollara bakin" diyerek sitem etti.

Bozuk yollarin ögrenciler açisindan sorun teskil ettigini söyleyen site sakinlerinden bir vatandas ise "Burasi bir de okul önü, ögrencilerin güvenligi için bu alanda muhakkak setler yapilmali. Ne yazik ki yapilan kasis yeterli degil. Belediye bu alanda ivedilikle çalisma gerçeklestirmeli" diyerek konustu.

Yer yer yama tarzi ucuz islerin yapildigi, asfalti bozuk yollarda belediyenin asfaltlama çalismasi yapacagi dört gözle beklenirken, belediyenin ne zaman çalismaya baslayacagi da merak ediliyor.
Kaynak: İHA