Aquapark Havuzunda Elektrik Faciasi Açiklamasi Akima Kapilan Bir Kisi Hayatini Kaybetti, 9 Yasindaki Çocuk Agir Yaralandi

Ordu’nun Persembe ilçesinde faaliyet gösteren bir aquaparkta biri çocuk 2 kisi elektrik akimina kapildi. Bir kisi hayatini kaybederken, 9 yasindaki kiz çocugu agir yaralandi.

Aquapark Havuzunda Elektrik Faciasi Açiklamasi Akima Kapilan Bir Kisi Hayatini Kaybetti, 9 Yasindaki Çocuk Agir Yaralandi
Olay, ilçeye bagli Efirli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, burada faaliyet gösteren Ordu Aquapark Walter World isimli isletmeye yüzmek için gelen 9 yasindaki Elif Naz Derdiyokoglu havuz içerisinde elektrik akimina kapildi. Çocugun akima kapildigini fark eden isletmenin ortagi Mustafa Kemal Günay (48) da çocugu kurtarmak isterken elektrik akimina kapildi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi, çevredekilerin de yardimiyla havuzdaki kisiler çikartildi.

Hastanede hayatini kaybetti

Olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardindan Mustafa Kemal Günay Ordu Devlet Hastanesi’ne, Elif Naz Derdiyokoglu ise Ordu Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Günay, hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti, 9 yasindaki kiz çocugu ise hastanedeki islemlerinin ardindan Samsun’daki özek bir hastaneye sevk edildi.

Konuyla ilgili genis çapli inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA