Agacin Tepesine Tirmandi, 'Belediye Baskani Beni Dinlemedi' Diyerek Intihara Kalkisti

Kastamonu Belediyesi’nde çalisan bir sahis, sehir meydanindaki agacin tepesine çikarak intihara kalkisti. O anlarda sosyal medyada canli yayin yapan sahis, "Bir tek ben çalisiyorum, herkes yatiyor. Ben bu durumu belediye baskanina anlatmak istedim ama beni dinlemedi" dedi.

Agacin Tepesine Tirmandi, 'Belediye Baskani Beni Dinlemedi' Diyerek Intihara Kalkisti
Kastamonu Belediyesi Veteriner Isleri Müdürlügüne bagli Geçici Hayvan Bakimevinde çalistigi ögrenilen S.T., sehrin en islek yerlerinden olan Cumhuriyet Meydani’nda agaca tirmanarak intihara kalkisti. Vatandaslarin ihbari sonrasi bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin ikna çalismalarina ragmen S.T., agaçtan inmedi. Daha sonra olay yerine itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken, itfaiye ekipleri de sahsin agaçtan düsmesi ya da atlamasi ihtimaline karsi hava yatagi açti. Kastamonu Belediye Baskani Hasan Baltaci ile görüsmek istedigini söyleyen S.T., “Bir tek ben çalisiyorum, herkes yatiyor. Ben bu durumu belediye baskanina anlatmak istedim ama beni dinlemedi. Beni dinlesin” diye bagirdi.

Sosyal medyadan canli yayin yapti

O anlarda sosyal medya hesabindan canli yayin yapan sahis, polis ekiplerinin yaklasik 1 saat süren ikna çabasinin ardindan agaçtan indirildi. S.T., itfaiyenin merdiveni ile güvenli bir sekilde agaçtan indirilerek, saglik kontrollerinin ardindan ifadesi alinmak üzere polis merkezine götürüldü.
Kaynak: İHA