Sehzadeler Belediyesi'nden Çinarlikuyu'da Yol Çalismasi

Sehzadeler Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, Çinarlikuyu Mahallesi’nde ova yollarinda bakim ve onarim çalismasi gerçeklestirdi. Yapilan çalismalar kapsaminda, mahalle yollarinin daha güvenli ve kullanisli hale getirilmesi amaçlaniyor.

Sehzadeler Belediyesi'nden Çinarlikuyu'da Yol Çalismasi
Hasat sezonunun baslamasi ile ova yollarinda yogun bir çalisma baslatan Sehzadeler Belediyesi, çalismalarini araliksiz bir sekilde devam ettiriyor.

Çiftçilerin arazilerine daha rahat ulasabilmesi için yogun bir sekilde çalismalari sürdürdüklerini ifade eden Sehzadeler Belediye Baskani Gülsah Durbay, “Sehzadeler Belediyesi olarak vatandaslarimizin güvenligi ve konforu için çalismalarimiza hiz kesmeden devam ediyoruz. Çinarlikuyu Mahallesi’nde gerçeklestirdigimiz yol bakim ve onarim çalismalari ile bölge sakinlerinin ulasimini kolaylastirmayi hedefliyoruz. Ekiplerimiz, vatandaslarimizdan gelen talepler dogrultusunda çalismalarini sürdürmekte ve en kisa sürede tamamlamaktadir. Sehzadeler ilçemizin her noktasinda daha yasanabilir bir çevre olusturmak için var gücümüzle çalisiyoruz.” dedi.

Kaynak: İHA