Panasonic'ten Bina Otomasyon Sistemleri

Panasonic Electric Works Türkiye’nin bina otomasyon sistemleri sundugu çözümlerle konutlarda verimlilige, güvenlige ve sürdürülebilirlige katkida bulunuyor.

Panasonic'ten Bina Otomasyon Sistemleri


Tesislerinde teknolojik dönüsümün gerektirdigi tüm otomasyon ve entegrasyonlari hayata geçiren Panasonic Electric Works Türkiye, konfor, güvenlik ve enerji verimliligini artiran yenilikçi ve insan odakli yasam çözümlerine yenilerini ekliyor.

Yapilan açiklamaya göre, sirketin gelistirdigi, son teknoloji kontrol için küresel standart olan KNX ile uyumlu Panasonic Bina Otomasyon Sistemleri hem ticari hem de konut alanlarinda yasami yeniden sekillendiriyor. Bina otomasyon sistemleri, sundugu sayisiz teknolojinin yaninda günes panelleri ile verimli ve çevre dostu çözümler sagliyor. Güvenlik, konfor ve tasarrufu bir arada sunan Panasonic Bina Otomasyon Sistemleri, konutlari daha akilli ve çevre dostu hale getiriyor. Sistem, kullanicilarina; su, gaz, duman ve manyetik kontak dedektörlerinden, otomatik perde ve aydinlatma yönetimine, kamerali ev görüntüleme sistemlerinden enerji tasarrufuna kadar sayisiz teknolojiyi uzaktan yönetme imkâni sunuyor.
Kaynak: İHA