Oyun Makinelerinin Kilitlerini Kirip Paralari Çaldilar

Karadeniz Eregli ilçesindeki sahilde bulunan oyun makinelerinin kilitlerini kiran iki kisi, makinelerin içindeki paralari çalarak kayiplara karisti. Hirsizlik anlari güvenlik kameralarina yansidi.

Oyun Makinelerinin Kilitlerini Kirip Paralari Çaldilar
Olay, gece saat 02.30 siralarinda meydana geldi. Sahilde bulunan oyun makinelerinin asma kilitlerini kiran 2 kisi, içerisindeki bozuk paralari çaldi. Daha sonra gelen baska bir grup da hirsizlik yapmaya çalissa da basarili olamayinca makinelerin yanindan ayrildi. Oyun makinelerinin isletmecisi Melih Karaarslan, hirsizlikla ilgili su açiklamalarda bulundu:

"Gece 02.30 siralarinda iki çocuk gelmis makinelerin kilitlerini kirarak kasalarindaki paralari almis. Içinden bozuk paralari almis. Makineye de zarar vermisler. Iki-üç makine zarar görmüs. Toplam 6-7 bin lira zararimiz var. Sikayetçi olduk."

Makinelerin kilitleri kirilarak gerçeklestirilen hirsizlik anlari güvenlik kameralari tarafindan kaydedildi. Görüntülerde iki kisinin makinelerin kilitlerini kirdigi ve ardindan kasalarindaki paralari alarak olay yerinden uzaklastigi görülüyor.

Polis ekipleri, güvenlik kamerasi kayitlarini inceleyerek hirsizlarin kimliklerini tespit etmeye çalisiyor. Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA