Merkezefendi Sanat Merkezi Ögrencilerini Muhtesem Gösteriyle Ugurladi

Merkezefendi Belediyesi Sanat Merkezi Kursiyerleri yil sonu sergisi ve gösterisi gerçeklestirildi. Baskan Dogan performanslari için ögrencileri ve ögretmenleri tebrik etti.

Merkezefendi Sanat Merkezi Ögrencilerini Muhtesem Gösteriyle Ugurladi


Merkezefendi Belediyesi tarafindan ilçenin kültürüne ve tarihine isik tutmak, sanatla iç içe bir nesil yetistirmek ve 7’den 70’e tüm kursiyerlerin keyifli vakit geçirmesini saglamak amaciyla Merkezefendi’ye kazandirilan ‘Merkezefendi Sanat Merkezi’ kursiyerleri Merkezefendi Kültür Merkezi’nde yil sonu sergisi ve gösterisi düzenledi.

Sanat Merkezi’nde verilen kurslarda egitim alan ögrenciler sahneye çikarak performanslarini sergiledi. Sürpriz olarak ‘Ritmin Melekleri’ sahneye çikarak birbirinden güzel parçalariyla salondaki vatandaslara büyük bir cosku yasatti.

Iki gün boyunca gerçeklestirilen yil sonu sergisi ve gösterilerine katilan Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan da kursiyerlere sertifikalarini bizzat takdim etti.

“Sanatin isigi Merkezefendi’mizi aydinlatmaya devam edecek”

Merkezefendi’de 7’den 70’e hep beraber sanatla yasadigini belirten Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Her alanda parmakla gösterilen bir ilçe hedefiyle Merkezefendimize kazandirdigimiz Sanat Merkezimizin Enstrüman Kurslari Ögrencileri Yil Sonu Gösterisi’nde söyledikleri ve çaldiklari sarkilarla bizlere sanatin güzelliklerini yasatti. Performanslari için ögrencilerimizi ve ögretmenlerimizi tebrik ediyorum. Sanatin isigi, Merkezefendi’mizi aydinlatmaya devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA