Çaglayan, 'Hemsehrilerimize Hizmet Için Çalisacagiz'

AK Parti Zonguldak Il Baskanligi görevine atanan Mustafa Çaglayan, "Zonguldak’imizin il olusunun 100. yilinda Zonguldak semsiyesi altinda birleserek sehrimize ve hemsehrilerimize hizmet için çalisacagiz" dedi.

Çaglayan, 'Hemsehrilerimize Hizmet Için Çalisacagiz'
AK Parti Zonguldak Il Baskanligi’nda basin toplantisi düzenleyen Il Baskani Mustafa Çaglayan, Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan’in tensipleriyle il baskanligi görevinin verildigini açikladi.

Mustafa Çaglayan, "Kiymetli Hemsehrilerim, 24.06.2024 tarihinde Genel Baskanimiz ve Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in tensipleri ile AK Parti Zonguldak Il baskanligina atanmis bulunmaktayim. Partimize ve sehrimize hayirli olmasini temenni ediyorum. Bizlere güvenen, inanan ve destekleyen herkese tesekkür ediyorum" dedi.

Çaglayan, AK Parti’nin kurulusundan bugüne kadar özveri ve fedakarlikla görev yapmis olan yol arkadaslarina tesekkür ederek, "Dünyasini degismis olanlari rahmetle aniyorum," ifadelerini kullandi. Ayrica, görev süresi boyunca kendisine destek veren milletvekilleri, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe baskanlari, kadin ve gençlik kollari, belediye baskanlari, meclis üyeleri, belde baskanlari, mahalle ve köy temsilcileri, sandik kurullari, delegeler, üyeler ve sivil toplum kuruluslarina can-i gönülden tesekkürlerini iletti.

Yeni görevinde partiyi büyütmeye ve Zonguldak’a hizmet etmeye kararli oldugunu vurgulayan Çaglayan, "Hiç kimseyi ayirt etmeden derleyip toparlayarak, birleyip birlestirerek, kucaklasarak partimizi büyütmeye devam edecegiz. Zonguldak’imizin il olusunun 100. yilinda Zonguldak semsiyesi altinda birleserek sehrimize ve hemsehrilerimize hizmet için çalisacagiz" dedi.

Mustafa Çaglayan, ayrica Genel Merkez Teskilat Baskani Erkan Kandemir, Teskilat Baskan Yardimcisi ve Rize Milletvekili Muhammed Avci, Il Koordinatörü ve Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Istanbul Milletvekili Yahya Çelik’e tesekkür etti ve onlara saygi ve hürmetlerini sundu.
Kaynak: İHA