Karacabey Yeniköy Sahillerinde Ücretsiz Internet

Karacabey Belediyesi, Yeniköy sahil seridinde uygulamaya aldigi ücretsiz ve güvenilir kablosuz internet hizmetini vatandaslarin hizmetine sundu.

Karacabey Yeniköy Sahillerinde Ücretsiz Internet
Ücretsiz internet uygulamasi Yeniköy’de 5 farkli sinyal noktasindan saglanirken bu internet vericileri ile sahil hatti boyunca kullanicilarin ücretsiz ve hizli internet kullanimi gerçeklestirilebilecek. Karacabey Belediye Baskani Fatih Karabati konuyla ilgili yaptigi açiklamada, vatandaslarin yasam kalitesini arttirmak ve daha keyifli zaman geçirmelerini saglamak için bu hizmeti uygulamaya sunduklarini belirtti.

Karacabey Belediyesi, Yeniköy sahil seridinde uygulamaya aldigi ücretsiz ve güvenilir kablosuz internet hizmetini vatandaslarin kullanimina açti. Uygulama 7 den 70 e herkesin yogun ilgisiyle karsilandi. Hayata geçirilen uygulama 5 farkli sinyal noktasindan kullanicilara sürekli ve güvenilir kablosuz internet hizmeti veriliyor.

“Vatandaslarimizahayirli olsun”

Karacabey Belediye Baskani Fatih Karabati konu ile ilgili yapmis oldugu açiklamada Bursa’nin incisi olacak dedigi Karacabey/Yeniköy için, “Bizim önceligimiz yerel halk, gençlerimiz ve turizm olacak. Özellikle gençlerimize yönelik aktivite ortami kisitli olan Yeniköy için baslatmis oldugumuz ve üzerinden çalistigimiz projeler için açikçasi sabirsizlaniyoruz. Bu noktada düsündügümüz çalismalardan biri de bu ücretsiz ve güvenli kablosuz internet hizmetiydi. Artik kullanimda vatandaslarimiza hayirli olsun. Bu uygulamayi sehrimizin farkli noktalarinda da degerlendirmeyi düsünüyoruz” ifadelerini kullandi.

Karacabey Belediyesi tarafindan ücretsiz sunulan kablosuz internet uygulamasi için kullanicilarin Yeniköy sahil seridinde, “karacabeybel_wifi” baglanti noktasina tiklayarak ve kendi bilgilerini girerek ücretsiz baglanti saglayabiliyor.
Kaynak: İHA