Aksaray'da Çorba Evlerinin Sayisi Artiriliyor

Aksaray Belediyesi, ögrencilerden hasta yakinlarina kadar genis yelpazede kisiye hitap eden ve vatandasta büyük memnuniyet saglayan çorba evlerinin sayisini artirma karari aldi. Çorba evlerinin bir yenisi de üniversite otobüs duragi karsisi Azmi Milli Müzesi bahçesine kuruldu.

Aksaray'da Çorba Evlerinin Sayisi Artiriliyor
Üniversite dolmus duragi yakininda yeni açilan çorba evi ögrencilere ve güzergâh üzerindeki vatandaslara sicak bir çorba ikraminda bulunmayi hedefliyor. Belediye Baskani Evren Dinçer yaptigi açiklamada, üniversite ögrencilerinin, Nuri Yazici Kitap Konagina gelen ögrencilerin ve çevreden geçen vatandaslarin ihtiyaçlari göz önünde bulundurularak böyle bir adim attiklarini belirterek, “Ögrenci kenti Aksaray’da üniversite dolmus duragi yakinlarina kurdugumuz çorba evi, sicak bir ikramdan ziyade birlik ve beraberligimizi pekistiren önemli bir mekanizma haline geldi. Bu nedenle çorba evi agimizi genisleterek daha fazla kisiye ulasmayi hedefliyoruz” dedi.

Uzun süredir uygulamada olan ve vatandasin büyük begenisini kazanan çorba evleri saglikli ve doyurucu bir seçenek arayanlarin ugrak noktasi haline geldi. Vatandaslar ise çorba evinin kaliteli hizmet anlayisindan duyduklari memnuniyetlerini dile getirdi.
Kaynak: İHA