Ordu'nun Kirsal Yol Aginda Sicak Asfalt Çalismalari Sürüyor

Ordu Büyüksehir Belediyesi, Aybasti ilçesi Uzundere-Zaferi Milli Mahallelerinin baglanti yolunu sicak asfalt konforuyla bulusturuyor.

Ordu'nun Kirsal Yol Aginda Sicak Asfalt Çalismalari Sürüyor
Aybasti-Kabatas ilçelerinin mahalleleri ile 2 ilçenin yaylalarina da konforlu ulasim imkani saglayan 12,5 kilometrelik baglanti yolu, Ordu’yu Tokat’a baglayacak en kisa yollardan birisi olarak da önem arz ediyor. Toplam 12,5 kilometre uzunlugundaki baglanti yolu Aybasti’nin en uzak mahallesi olan Uzundere’yi merkeze bagladigi gibi Kabatas ve Aybasti ilçelerinin mahalleleri ile Tokat’in Resadiye ilçesine de ulasim sagliyor. Çalismalar vatandaslarin da yüzünü güldürürken, Büyüksehir Belediyesi yaklasik 1 kilometrelik kisimda çalismalari tamamladi.

Yillardir özlemle bekledikleri asfalt hayalinin gerçege dönüstügünü söyleyen vatandaslar, “Bu hizmetin gerçege dönüsüyor olmasi bizim için mutluluk verici. Ilçemizin yani sira birçok ilçeye ulasim saglayan yolumuz bölgemiz için oldukça önem arz ediyor. Çalismalar için Baskanimiz Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine tesekkür ederiz” ifadelerini kullandilar.

Öte yandan Büyüksehir Belediyesi, 12,5 kilometrelik yoldaki sicak asfalt çalismalarini yilsonuna kadar bitirmeyi hedefliyor.
Kaynak: İHA