Büyüksehir'in Müzeleri Ve Dogal Yasam Parki, Ziyaretçi Akinina Ugradi

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi’ne bagli müzeler ve Dogal Yasam Parki 9 günlük Kurban Bayrami tatilinde ziyaretçi akinina ugradi.

Büyüksehir'in Müzeleri Ve Dogal Yasam Parki, Ziyaretçi Akinina Ugradi
Gaziantep Büyüksehir Belediyesi’ne bagli müzeler ve Dogal Yasam Parki 9 günlük Kurban Bayrami tatilinde ziyaretçi akinina ugradi. Bayram tatilinde hizmet veren müzeler toplamda 25 bin kisiyi, Dogal Yasam Parki ise 85 bin kisiyi misafir etti.

Müzeler yogun ilgi gördü

Büyüksehir Belediyesi’nin modern müzecilik anlayisiyla hizmete aldigi sehrin tarihine isik tutan müzeleri 9 günlük tatil boyunca 25 bin kisi ziyaret etti. Kurban Bayrami boyunca vatandaslar, 25 Aralik Kahramanlik Panoramasi ve Müzesi basta olmak üzere Atatürk Ani Müzesi, Oyun ve Oyuncak Müzesi, Ali Ihsan Gögüs Müzesi, Fistik Müzesi, Antep Savunmasi Sehitligi ve Saygi Müzesi ile 15 Temmuz Demokrasi Müzesini ziyaret ederek Gaziantep’in zengin tarihi ve kültürüyle tanistilar.

Dogal yasam parki, gazi sehirlilerin ilgi odagi oldu

Yüz ölçümü ve barindirdigi tür bakimindan Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nin ikinci, dünyanin ise dördüncüsü olan Dogal Yasam Parki’ni ise 85 bin vatandas ziyaret etti. Ziyaretçiler rengarenk kelebeklerin arasinda yürüme firsati sunan Kelebek Bahçesi’nin yani sira Burç Tabiat Parki içerisinde yer alan Safari Park’ta hayvanlarla yolculuk yapmanin tadini çikardi.
Kaynak: İHA