Seyhan Belediye Baskani Vatandaslarin Sorunlarini Dinledi

Seyhan Belediye Baskani Oya Tekin, Hadirli, Midik, Aydinlar, Baris ve Hürriyet Mahallelerini ziyaret ederek hemserileriyle bulustu. Makaminin; sokaklar, meydanlar, caddeler olacagini vurgulayan Tekin, mahalle sakinlerinin sorunlarini, taleplerini ve çözüm önerilerini dinledigini, Seyhan halkinin karar alma süreçlerine dahil olmaya devam edecegini söyledi.

Seyhan Belediye Baskani Vatandaslarin Sorunlarini Dinledi
Seyhan’in Her Sokaginda Adim Adim Vatandaslarimizla Bulusuyoruz

Seyhan’da çalinmadik kapi, yürünmedik sokak ve dokunulmadik kalp birakmama prensibiyle hareket ettiklerini belirten Seyhan Belediye Baskani Oya Tekin, vatandaslar ile her zaman iç içe olup sorunlari birlikte çözmeye kararli olduklarini ifade etti.

Sorunlari raporlardan ve grafiklerden okumaktansa, yerinde görmek ve o sorunlari yasayanlardan bizzat dinlemeyi ilke edinen Baskan Tekin halk tarafindan da büyük ilgiyle karsilandi.

Devamli Bir Araya Gelecegiz

Mahalle ziyaretleri sirasinda mahalle muhtarlari ile de bir araya gelmeyi ihmal etmeyen Baskan Tekin, Hadirli Mahallesi Muhtari Esin Tanak, Hürriyet Mahallesi Muhtari Ömer Atiz, Yenibey Mahallesi Muhtari Ramazan Tamu, Sehit Duran Mahallesi Muhtari Rahim Tuna Isik, mahalle temsilcileri ve muhtar azalariyla da görüstü. Tek tek tüm mahallelerin genel durumu, ihtiyaçlari ve vatandaslarin ilettigi talepler hakkinda bilgiler aldi.

Mangal Basina Geçti

Adana’nin hem tarihi hem de gastronomi turizminin merkezi haline gelen Büyük Saat Çarsisi esnaf ve zanaatkarlarini da ziyaret eden Seyhan Belediye Baskani Oya Tekin, karsilastigi sicak ve samimi ilgiden dolayi mutlu oldugunu dile getirdi. Mangal basina geçerek çarsi esnafinin ve orada bulunan halkin gözdesi haline gelen Tekin, her an Seyhanliyla birlikte yan yana, el ele olmayi sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA