22 Bin Nüfuslu Ilçeye Bayram Tatili Akini Açiklamasi Hem Denizin Hem De Doganin Tadini Çikardilar

Kastamonu’nun Cide ilçesi, 9 günlük Kurban Bayrami tatilini geçirmek isteyen vatandaslarin akinina ugradi. Ilçeyi ziyaret eden vatandaslar hem denizin hem de doganin tadini çikardi.

22 Bin Nüfuslu Ilçeye Bayram Tatili Akini Açiklamasi Hem Denizin Hem De Doganin Tadini Çikardilar
Kurban Bayrami’ni memleketlerinde geçirmek isteyen ya da tatil yapmak isteyen vatandaslar, Kastamonu’da yogunluk olusturdu. Kastamonu’nun 22 bin nüfuslu Cide ilçesi de 9 günlük bayram tatilinde, farkli sehirden gelen vatandaslarin akinina ugradi. Ilçeyi ziyaret eden vatandaslarin birçogu denizde yüzme firsati buldu. Bazi vatandaslar ise dogal güzellikleri ile mest eden ilçede yaylalari ziyaret etti. Ilçeye yolcu tasimaciligi yapan 5 otobüs firmasi ise tam kapasite çalisarak yogunluga yetismeye çalisti.

“Yoldan karsiya geçmek için 15 dakika bekledigimiz bile oldu”

Bayram tatili için Cide ilçesine gelen Ersin Yavuz, “Cide ilçesi her yil geldigimiz yer. Her sene yogunluk artiyor. Geçen yillara göre daha yogun. Yoldan karsiya geçmek için 15 dakika bekledigimiz bile oldu. Dogasi ile çok güzel bir yer. Rüzgar bazen deniz turizmine yer vermese de denizi de çok güzel. Severek geliyoruz. Yesil ile mavinin bulustugu yer. Kurban Bayrami’nin da yaza gelmesi sebebiyle asiri bir yogunluk var. Küçük bir ilçe oldugu için trafik sorun oluyor. Gelinip gezilecek bir yer. Herkese en az bir kere burada tatil yapmalarini tavsiye ederim” dedi.

Kaynak: İHA