Rize'de Denize Giren Gürcistan Uyruklu 2 Kisi Hayatlarini Kaybetti

Rize’nin Pazar ve Ardesen ilçelerinde denize giren 2 Gürcistan uyruklu kisi hayatlarini kaybetti.

Rize'de Denize Giren Gürcistan Uyruklu 2 Kisi Hayatlarini Kaybetti
Ilk bogulma vakasi Rize’nin Pazar ilçesi Hamidiye Mahallesi’nde dün aksam saatlerinde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, Gürcistan uyruklu olan Avtandil Tavartkiladze (45) serinlemek üzere denize girdi. Denize giren Tavartkiladze, bir süre sonra akintiya kapilarak sürüklenmeye basladi.

Çevredeki vatandaslar durumu 112 Acil Çagri servisine bildirdi. Ihbarin üzerine olay yerine AFAD, sahil güvenlik, polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sahil güvenlik ve kiyi emniyeti ekiplerince Tavartkiladze, kiyiya çikarildi. Kiyiya çikarilan Tavartkiladze, saglik ekipleri tarafindan yapilan tüm müdahaleye ragmen kurtarilamadi.

Ikinci bogulma vakasi Ardesen’de

ikinci bogulma vakasi ise Ardesen ilçesine bagli Fatih Mahallesi’nde aksam saatlerinde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, Gürcistan uyruklu olan Alvarce Tavatgadze (50) serinlemek üzere denize girdi. Denize giren Tavatgadze, bir süre sonra hareketsiz bir biçimde suyun üzerinde kaldi. Suyun üzerinde hareketsiz olarak sürüklenen Tavatgadze’yi fark eden vatandaslar durumu 112 Acil Çagri servisine bildirdi. Ihbarin üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerince Tavatgadze, kiyiya çikarildi. Kiyiya çikarilan Tavatgadze, saglik ekipleri tarafindan yapilan tüm müdahaleye ragmen kurtarilamadi.

Hayatini kaybeden Avtandil Tavartkiladze’nin cenazesi Kaçkar Devlet Hastanesi morguna kaldirilirken, hayatini kaybeden Tavatgadze ise Rize Adli Tip Merkezi’ne kaldirildi.
Kaynak: İHA