Günesli Havada Sis Fari Yakinca Ceza Yedi, 'Sis Farlarinin Açik Olmasi Hosuma Gidiyor' Dedi

Bolu’da polis ekiplerinin denetim yaptigi noktaya sis farlari açik sekilde gelen ve 690 lira ceza yazilan sürücü, "Sis farlarinin açik olmasi hosuma gidiyor. Arabayi gösteriyor" dedi.

Günesli Havada Sis Fari Yakinca Ceza Yedi, 'Sis Farlarinin Açik Olmasi Hosuma Gidiyor' Dedi
Bolu Il Emniyet Müdürlügü Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdürlügü ekipleri, bayram tatili nedeniyle kent genelinde trafik denetimlerini sikilastirdi. Trafik polisi ekipleri Borazanlar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvari üzerinde sok uygulama gerçeklestirdi. Yüksek ses müzik, abart egzoz, sis fari ve emniyet kemeri takmayan sürücülere göz açtirilmadi. Ekipler tarafindan yaklasik 1 saat boyunca yapilan uygulamada 50’ye yakin araç denetlendi. Kurallara uymayan bir sürücüye ise cezai islem uygulandi.

"Sis farlari hosuma gidiyor"

Sis fari açik olan bir sürücü trafik denetim noktasinda durduruldu. Günesli havada sis fari ile seyahat eden sürücüye trafik polisi tarafindan, gece ve gündüz sis olmadigi sürece sis farlarini yakmamasi gerektigi yönünde uyarida bulundu. Sis farlarinin açik olmasi sebebiyle otomobil sürücüsüne 690 lira para cezasi kesildi. Ceza yazilan sürücü, "Yapacak bir sey yok. Saglik olsun. Sis farlarinin açik olmasi hosuma gidiyor. Arabayi gösteriyor" dedi.

Kaynak: İHA