Yokus Asagi Ilerleyen Otomobil Iki Araca Ok Gibi Saplandi Açiklamasi 1 Yarali

Ankara’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettigi otomobil yokus asagi hizla ilerledigi sirada park halindeki iki araca çarpti. Kazada sürücü yaralanirken, yolun karsisina geçen bir kisi ise kazadan son anda kurtuldu.

Yokus Asagi Ilerleyen Otomobil Iki Araca Ok Gibi Saplandi Açiklamasi 1 Yarali
Kaza, Mamak ilçesi Yesilbayir Mahallesi Sagduyu Caddesi’nde 12.35’te meydana geldi. 1786. Sokak üzerinde ilerleyen 71 EA 164 plakali otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Sagduyu Caddesi’ne girdi. Hizla ilerleyen otomobil park halindeki 06 EKP 362 plakali ticari kamyona çarpti. Çarpmanin etkisiyle savrulan kamyon, park halindeki 06 HH 824 plakali otomobile çarpti. Kazada, sürücü park halindeki kamyonun altina girdi ve araçta sikisarak yaralandi. Çevredeki vatandaslarin durumu saglik, itfaiye ve polis ekiplerine bildirmesiyle, yarali sürücü sikistigi yerden kurtarilarak hastaneye kaldirildi. Öte yandan, park halindeki araçlarda ise maddi hasar meydana geldi.

Otomobilin yokus asagiya hizla indigi noktada bulunan bir kisi ise araçtan kil payi kaçarak muhtemel bir faciadan son anda kurtuldu. O anlar güvenlik kamerasina yansidi.
Kaynak: İHA