Televole, Yeni Koleksiyonlari Ile Göz Kamastiriyor

Moda dünyasinda adindan söz ettiren Televole Tekstil, yaz mevsimi için sundugu yeni koleksiyon ürünleriyle göz kamastirmaya devam ediyor.

Televole, Yeni Koleksiyonlari Ile Göz Kamastiriyor
Yeni koleksiyon, modern sikligi ve kullanislilik ile bulusturan Televole Tekstil, özgün tasarimlariyla dikkat çekiyor. Kadinlar için her yas ve tarza hitap eden genis ürün yelpazesi ile Televole Tekstil, trendleri yakalamak isteyenlerin ilk tercihi olmayi hedefliyor.

Firma sahibi Ufuk Doyuran, yeni koleksiyonlari hakkinda Ihlas Haber Ajansi’na yaptigi açiklamada, "Müsterilerimize en iyisini sunmak için çalisiyoruz. Yeni sezon ürünlerimizde kalite, konfor ve sikligi bir araya getirdik. Her detayi özenle düsünerek tasarladigimiz ürünlerimiz, hem günlük kullanima hem de özel günlerde tercih edilmek üzere hazirlandi” ifadelerini kullandi.

Doyuran, “Televole Tekstil’in yeni koleksiyonu, çesitli renk seçenekleri ve özgün desenleriyle göz dolduruyor. Islevselligi ön planda tutan tasarimlariyla kullanicilarina konfor sunarken, sikligiyla da begeni topluyor” dedi.

Kaynak: İHA