Gazipasa Ilçe Emniyet Müdürlügü'nden Sahte Ürün Uyarisi

Antalya’da Gazipasa Ilçe Emniyet Müdürlügü, internet sitelerinde ve sosyal medya üzerinden satisa sunulan ve orijinal oldugu belirtilerek piyasa degerinin çok altinda satilan ürünler hakkinda Gazipasalilari uyardi.

Gazipasa Ilçe Emniyet Müdürlügü'nden Sahte Ürün Uyarisi
Sosyal medya, cep telefonundaki SMS mesajlari, sahte teknik destek telefon görüsmeleri ve sahte alisveris siteleri gibi sayisiz yöntem kullanan siber dolandiricilar, orijinal oldugu belirtilerek piyasa degerinin çok çok altinda satilan sözde orijinal ürünleri vatandaslara satip kazanç elde ediyor. Konuya iliskin bir açiklama yaparak ilçe halkini uyaran Gazipasa Ilçe Emniyet Müdürlügü, orijinal oldugu belirtilerek piyasa degerinin çok çok altinda satilan ürünlere süpheyle yaklasilmasi gerektigine dikkat çekti.

’Orijinalinden çok daha ucuza satisa sunulan ürünlere dikkat!’ Basligiyla yapilan uyarida, “Çevrim içi alisveris siteleri ve sosyal medya platformlari gibi dijital ortamlarda orijinal ürün oldugu iddiasiyla piyasa degerinin çok çok altinda fiyatlara satisa sunulan ürünlere karsi her zaman süpheyle yaklasin. Ürün satin almak isteyen çok kisi oldugu iddiasiyla ilanin kaldirilmasi için kapora isteyen mesajlar ile ödeme talep eden kisi ya da kisilere itibar etmeyin” denildi.
Kaynak: İHA